Volkswagen 4Fun Concept, monovolumul hibrid al viitorului

de Sebastian Toma
Marti, 23.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Salonul Auto de la Shanghai a adus şi un concept numit 4Fun în standul Volkswagen, dezvoltat împreună cu studenţii chinezi.

Volkswagen 4Fun Concept a debutat la Salonul Auto de la Shanghai. Modelul este o versiune hibridă plug-in a unui monovolum futurist, construită de o echipă de studenţi din China. Conceptul se diferenţiază din punct de vedere stilistic de alte exponate prin modul de deschidere al portierei laterale şi prin forma sa, inspirată din peliculele SF de la Hollywood. Chinezii au proiectat modelul cu un sistem hibrid plug-in în minte, care poate fi încărcat şi de la panourile solare montate pe plafon, sau de la un sistem de încărcare fără fir. Creatorii au echipat conceptul şi cu internet, un sistem de siguranţă avansat şi cu un sistem de conducere autonomă.

Colaborarea dintre Volkswagen şi studenţii din China face parte din ”Proiectul Maşina Poporului”, un program de internship derulat în ţara respectivă. Nu sunt cunoscute alte detalii despre acest concept, dar o versiune de producţie este puţin probabilă. Sunt şanse ca acesta să nu influenţeze design-ul niciunui model din gama constructorului german, Volkswagen având deja atenţia talentatului Walter de Silva.

Via WCF

Comentarii (8)

  • Vasilica
    Horror!! Incep si astia sa o dea de gard!
    12 8
  • nu vad turela pt mitraliera
    14 3
  • sper sa fie vorba de viitorul foarte, foarte, foarte indepartat astfel incat sa nu-l prind :)))))
    10 4
  • ihi...noua linie de design WV. Rapid a luat premiul de design pentru "Proporțiile perfecte, suprafețele clare și curat modelate, precum și (pentru) liniile puternice "

    nu vad de ce nu s-ar merge mai departe si cei de la VAG sa ne ofere un dulap cu roti pe post de masina. Simplu, curat si...puternic.

    era sa uit...chiar imi place conceptul
    10 6
  • Sergiu
    Daca era Nissan strigati toti in gura mare ce marca inovatoare este Nissan, dar trebuie sa aruncati cu pateu maro in VW sa se vada ce destepti e voi si ca aveti "cultura auto".
    7 4
  • ugly mother fucker
    6 7
  • @xxx
    o fi escamotabila

    mercedes ................shooting brake
    vw ....................shooting 4fun
    1 1
  • AndreiRN
    Frumos si practic.
    Chinezi vin foarte puternic din urma si chiar daca VW nu il va produce o firma chinezeasca o sa-l copie in urmatori 5 ani.
    Cand plinul la asa vehicul va costa $3 sa vezi cum europenii or sa-l ceara sau o sa-l copie si ei.
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru