Concepte Volkswagen

Marti, 01 Noiembrie 2022 | Concepte

Volkswagen dezvăluie 5 concepte noi bazate pe Golf, ID 4, Taos și Atlas

Volkswagen a publicat imagini oficiale cu 5 concepte noi bazate pe modele de serie ca Golf, ID 4, Taos și Atlas. Noile concepte vor fi prezentate în cadrul evenimentului SEMA din Statele Unite.
Vineri, 22 Martie 2019 | Concepte

Detalii despre Volkswagen ID Lounge: SUV-ul electric cu 7 locuri se va lansa în Europa în 2024

SUV-ul electric Volkswagen ID Lounge va fi prezentat în stadiu de concept în luna aprilie, însă versiunea de serie va apărea în Europa abia în 2024.
Joi, 07 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Volkswagen ID Crozz este mai aproape de producție: imagini video și informații noi despre SUV-ul electric

Conceptul Volkswagen ID Crozz se apropie de producție și primește câteva elemente noi de design înainte de prezentarea oficială de săptămâna viitoare.
Vineri, 14 Aprilie 2017 | Concepte

Încă două teasere pentru conceptul SUV coupe electric pregătit de Volkswagen: logo iluminat cu LED-uri şi plafon transparent

Volkswagen a publicat încă două teasere pentru conceptul unui SUV coupe pe care îl va prezenta miercuri la Shanghai şi care va face parte din familia de concepte electrice ID.
Marti, 18 Octombrie 2016 | Concepte

Volkswagen ID este doar începutul: germanii ar putea lansa o familie de concepte electrice

Volkswagen a patentat o serie de imagini care anunţă lansarea unei familii de concepte electrice, printre care se numără o maşină sport, un SUV, o berlină şi un minivan.
Marti, 20 Septembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Conceptul electric pregătit de Volkswagen va avea autonomie minimă de 400 km ce poate fi extinsă până la 600 km

Conceptul electric pe care Volkswagen îl va prezenta la Salonul Auto de la Paris va avea o autonomie de 400 de kilometri, însă aceasta va putea fi extinsă până la 600 de kilometri, după modelul implementat de Tesla.
Duminica, 10 Ianuarie 2016 | Concepte

Planul pentru recucerirea Americii: Volkswagen pregăteşte un concept hibrid plug-in bazat pe Tiguan

Volkswagen va prezenta la Salonul Auto de la Detroit conceptul unui hibrid plug-in bazat pe Tiguan cu care constructorul german speră să recucerească poporul american după scandalul Dieselgate.
Miercuri, 06 Ianuarie 2016 | Concepte

Aşa arată maşina de familie în viziunea Volkswagen: electrică, cu autonomie de 600 km şi deschidere automată a uşilor

Volkswagen BUDD-e este un concept care prefigurează modul în care vor arăta maşinile de familie Volkswagen începând din 2019: electrice, cu autonomie de 600 de kilometri, controale prin gesturi şi deschiderea automată a uşilor.
Marti, 15 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Volkswagen MultiVan PanAmericana Concept, o utilitară dedicată motocicliștilor

Volkswagen a prezentat la Frankfurt conceptul MultiVan PanAmericana. Acesta este o variantă modificată a utilitarei din oferta producătorului german și este capabilă să primească o motocicletă în portbagaj.
Luni, 20 Aprilie 2015 | Concepte

Volkswagen C Coupe GTE Concept prefigurează fratele mai mare al lui Passat

Volkswagen a prezentat un concept la Salonul Auto de la Shanghai care prefigurează un potenţial frate mai mare al lui Passat. El se numeşte C Coupe GTE Concept şi este o berlină hibridă plug-in cu o caroserie lungă de cinci metri.
Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Volkswagen Sport Coupé Concept GTE: germanii pregătesc un model poziţionat între Passat şi Phaeton

Volkswagen a dat frâu liber imaginației designerilor, iar ce a ieșit se numește Sport Coupe Concept GTE. Prototipul beneficiază de un tren de propulsie hibrid și anticipează un model nou în gama nemţilor.
Joi, 26 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Volkswagen CC - prima imagine teaser a conceptului care prefigurează următoarea generaţie

Volkswagen a publicat primele schiţe ale conceptului CC, programat să debuteze în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Acesta prefigurează viitoarea generaţie a acestui model.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 28 Mai 2014 | Concepte

Volkswagen GTI Roadster Vision, un model creat special pentru jocul Gran Turismo 6, se prezintă

Volkswagen a prezentat conceptul virtual GTI Roadster Vision, realizat pentru jocul Gran Turismo 6. Nemţii vor aduce o machetă în mărime naturală al modelului în cadrul întrunirii fanilor Volkswagen, derulată la Worthersee.
Joi, 09 Mai 2013 | Concepte

Volkswagen Design Vision GTI Concept - primele imagini ale versiunii de 503 CP a lui Golf

Volkswagen a publicat primele imagini oficiale ale conceptului Design Vision GTI, o versiune mai agresivă a lui Golf, echipată cu un motor 3.0 V6 twin-turbo, care livrează 503 CP.
Miercuri, 08 Mai 2013 | Concepte

Volkswagen aduce la Worthersee conceptul unui Golf GTI de 503 CP

Nemţii de la Volkswagen au pregătit un exponat special pentru întrunirea de la Worthersee din acest an. Vorbim despre conceptul Design Vision GTI, o versiune extremă a lui Golf GTI, echipată cu un motor V6 twin-turbo, care dezvoltă 503 CP.
Marti, 23 Aprilie 2013 | Concepte

Volkswagen 4Fun Concept, monovolumul hibrid al viitorului

Salonul Auto de la Shanghai a adus şi un concept numit 4Fun în standul Volkswagen, dezvoltat împreună cu studenţii chinezi.
Vineri, 19 Aprilie 2013 | Concepte

Volkswagen CrossBlue Coupe Concept, modelul care prefigurează noile SUV-uri ale nemţilor

La câteva ore de la apariţia primelor imagini oficiale ale noului CrossBlue Coupe Concept pe internet, exponatul Volkswagen pentru Salonul de la Shanghai, nemţii au dezvăluit primele informaţii oficiale despre acesta.
Luni, 09 Ianuarie 2012 | Concepte

Volkswagen a adus E-Bugster şi Jetta hibrid la Detroit

Volkswagen a adus la Salonul Auto de la Detroit o versiune electrică a lui Beetle şi o versiune hibridă a lui Jetta. Pentru moment, ambele vehicule sunt concepte, dar Jetta Hybrid va debuta în SUA până la jumătatea acestui an.
Vineri, 03 Iunie 2011 | Concepte

Volkwagen a prezentat Golf GTI Cabrio Concept

Întrunirea pasionaţilor Volkswagen, Audi şi Skoda din Worthersee a fost marcată de un alt concept Volkswagen: Golf GTI Cabrio. Modelul vine la o zi de la debutul lui Golf R Cabrio Concept, fratele său mai performant.
Joi, 02 Iunie 2011 | Modele noi

Volkswagen Group va face trei versiuni diferite ale roadsterului Bluesport

Volkswagen a reconfirmat faptul că va construi trei modele pe platforma lui Bluesport şi a detaliat cum se vor diferenţia versiunile Audi şi Porsche de modelul cu sigla Volkswagen.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, Salon Auto, Geneva, Salonul Auto, Salonul Auto Geneva, design, modele noi Volkswagen, Volkswagen Polo, Geneva 2011
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru