Salonul Auto de la Geneva 2015

Volkswagen CC - prima imagine teaser a conceptului care prefigurează următoarea generaţie

Publicat Joi, 26.02.2015
de Sebastian Toma
Comenteaza 1
Volkswagen CC - prima imagine teaser a conceptului care prefigurează următoarea generaţie - Poza 1
Volkswagen CC - prima imagine teaser a conceptului care prefigurează următoarea generaţie - Poza 2
Volkswagen a publicat primele schiţe ale conceptului CC, programat să debuteze în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Acesta prefigurează viitoarea generaţie a acestui model.

Volkswagen CC va primi o nouă generaţie în viitorul apropiat. Până atunci, nemţii au prezentat două schiţe ale conceptului CC care prefigurează design-ul acestui model. În cadrul Salonului Auto de la Geneva, Volkswagen va prezenta în premieră mondială conceptul CC. Acesta este bazat pe platforma MQB a noii generaţii Passat şi preia o bună parte din tehnologiile şi motorizările lansate deja pe cea de-a opta generaţie a modelului german de clasă medie. Modelul CC a renunţat la numele Passat odată cu facelift-ul, iar următoarea generaţie a acestuia va păstra această tradiţie, cu toate că legăturile tehnice cu Passat vor rămâne strânse.

Volkswagen: "Vrem să fim echivalentul lui Apple în industria auto"

Noua generaţie a lui Volkswagen CC este aşteptată să debuteze în 2017, spun englezii de la Auto Express. Încă din schiţele oficiale, putem remarca un profil inspirat de cel al coupe-urilor, o caroserie cu design atletic şi blocuri optice LED cu o formă cât mai subţire.

Bosajele roţilor sunt umflate intenţionat pentru a asigura un design mai agresiv pentru caroseria modelului CC.

Volkswagen pregăteşte versiunile Alltrack şi CC ale noii generaţii Passat

Urmareste Automarket
Profilul viitorului concept prezintă o linie puternică care uneşte aripile frontale de cele posterioare şi completează silueta de coupe cu patru uşi pe care au încercat-o designerii.
Posteriorul este rotunjit şi prezintă o parte din liniile pe care le afişează noua generaţie a lui Passat, dar într-o variantă mai alungită.

Via AutoExpress


Comentarii (1)

  • VW Lodgy
    2 24

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru