Concept VW

Miercuri, 28 Mai 2014 | Concepte

Volkswagen GTI Roadster Vision, un model creat special pentru jocul Gran Turismo 6, se prezintă

Volkswagen a prezentat conceptul virtual GTI Roadster Vision, realizat pentru jocul Gran Turismo 6. Nemţii vor aduce o machetă în mărime naturală al modelului în cadrul întrunirii fanilor Volkswagen, derulată la Worthersee.
Marti, 23 Aprilie 2013 | Concepte

Volkswagen 4Fun Concept, monovolumul hibrid al viitorului

Salonul Auto de la Shanghai a adus şi un concept numit 4Fun în standul Volkswagen, dezvoltat împreună cu studenţii chinezi.
Luni, 09 Ianuarie 2012 | Concepte

Volkswagen a adus E-Bugster şi Jetta hibrid la Detroit

Volkswagen a adus la Salonul Auto de la Detroit o versiune electrică a lui Beetle şi o versiune hibridă a lui Jetta. Pentru moment, ambele vehicule sunt concepte, dar Jetta Hybrid va debuta în SUA până la jumătatea acestui an.
Joi, 08 Decembrie 2011 | Concepte

Walter de Silva: "Cross Coupe prefigurează viitoarele noastre SUV-uri"

Segmentul în care activează Dacia Duster şi Nissan Juke le-a atras atenţia celor de la Volkswagen, care au anunţat că vor dezvolta un crossover de segment B inspirat din conceptul Cross Coupe.
Marti, 23 August 2011 | FRANKFURT 2011

Volkswagen vine cu un monopost electric de oraş la Frankfurt

Volkswagen va aduce un concept electric cu un singur loc la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul nu are încă un nume, dar are şanse să intre la un moment dat în producţie.
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

Volkswagen Bulli Concept - versiunea modernă a vechiului Transporter

Nemţii de la Volkswagen aniversează existenţa celebrului Transporter 1 printr-un concept numit Bulli. Noul concept este animat de un motor electric şi oferă şase locuri.
Miercuri, 02 Februarie 2011 | Concepte

Volkswagen va prezenta două concepte desenate de Giugiaro la Geneva

Conceptele concernului Volkswagen care vor fi prezentate la Geneva sunt desenate de specialiştii de la Giugiaro. Acestea reprezintă două modele noi de la Audi şi două modele Volkswagen, alături de încă trei exponate pentru celelalte mărci din Grupul VAG.
Marti, 25 Ianuarie 2011 | Concepte

OFICIAL: Volkswagen XL1, conceptul care consumă 0.9 litri la sută

Volkswagen a prezentat conceptul XL1 la Salonul Auto de la Qatar. Pe lângă consumul impresionant, XL1 ne arată cum va evolua actualul design al germanilor.
Vineri, 21 Ianuarie 2011 | Concepte

Volkswagen va prezenta o nouă versiune a maşinii care consumă un litru la sută

Celebrul Volkswagen 1L Concept se întoarce din nou în faţa publicului, de data aceasta într-o versiune îmbunătăţită, dar rămâne în continuare doar un concept de prezentare a tehnologiilor BlueMotion.

Tag-uri similare

Volkswagen, TDI, concept Volkswagen, concept VW, VW TDI, Volkswagen diesel, TDI Volkswagen, consum Volkswagen diesel, Volkswagen 1l, VW 1l
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru