Concept Volkswagen

Sambata, 09 Septembrie 2023 | Concepte

Volkswagen prezintă conceptul ID.X Performance: 558 CP și tracțiune integrală

Constructorul german de automobile a expus, în cadrul unui eveniment, noul concept ID.X Performance. Bazat pe ID.7, acesta oferă 558 de cai putere.
Marti, 13 Septembrie 2022 | Concepte

Volkswagen prezintă conceptul ID.5 GTX Xcite: vopsea preluată de la modele Lamborghini

Volkswagen a dezvăluit un nou concept bazat pe modelul electric ID.5 GTX. Acesta este botezat Xcite și a fost creat de un grup de 14 oameni pe parcursul unui an. Conceptul este vopsit într-o culoare specială, preluată de la modele Lamborghini, iar mașina vine dotată și cu un skateboard electric.
Miercuri, 16 Martie 2022 | Concepte

Conceptul Volkswagen Aero B, alternativa electrică a lui Passat, va avea o autonomie de 700 de kilometri

După ce a publicat un teaser cu viitorul model electric de clasă medie, Volkswagen a anunțat că va prezenta conceptul Aero B în cadrul Salonului Auto de la Beijing din China. Pentru modelul de serie, care va debuta în 2023, Volkswagen promite o autonomie de 700 de kilometri.
Joi, 20 Mai 2021 | Concepte

Hot hatch electric: Volkswagen ID.X debutează cu 333 de cai putere și buton de Drift

Șeful diviziei Mașini de Pasageri din cadrul Volkswagen a dezvăluit lumii întregi noul concept ID.X. Acesta este, pe scurt, un ID.3 echipat cu mai multe componente de la ID.4 GTX.
Miercuri, 31 Octombrie 2018 | Concepte

Volkswagen va prezenta conceptul unui pick-up în 6 noiembrie: are tracțiune integrală și este mai mic decât Amarok

Volkswagen va prezenta în 6 noiembrie conceptul unui pick-up cu tracțiune integrală și dimensiuni mai mici decât Amarok care va primi o versiune de serie ce va fi disponibilă inițial în Brazilia.
Miercuri, 05 Aprilie 2017 | Concepte

Volkswagen pregătește un nou concept: un sedan electric va completa gama ID

Volkswagen va prezenta în acest an un nou concept electric sub forma unui sedan "surprinzător" care se va alătura altor trei concepte electrice, printre care și un SUV care nu a fost încă dezvăluit.
Marti, 15 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Volkswagen MultiVan PanAmericana Concept, o utilitară dedicată motocicliștilor

Volkswagen a prezentat la Frankfurt conceptul MultiVan PanAmericana. Acesta este o variantă modificată a utilitarei din oferta producătorului german și este capabilă să primească o motocicletă în portbagaj.
Luni, 20 Aprilie 2015 | Concepte

Volkswagen C Coupe GTE Concept prefigurează fratele mai mare al lui Passat

Volkswagen a prezentat un concept la Salonul Auto de la Shanghai care prefigurează un potenţial frate mai mare al lui Passat. El se numeşte C Coupe GTE Concept şi este o berlină hibridă plug-in cu o caroserie lungă de cinci metri.
Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Volkswagen Sport Coupé Concept GTE: germanii pregătesc un model poziţionat între Passat şi Phaeton

Volkswagen a dat frâu liber imaginației designerilor, iar ce a ieșit se numește Sport Coupe Concept GTE. Prototipul beneficiază de un tren de propulsie hibrid și anticipează un model nou în gama nemţilor.
Luni, 09 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Volkswagen Golf Sportsvan Concept previzionează viitorul Golf Plus

Volkswagen a prezentat oficial unul dintre conceptele ce va fi prezent pe standul său de la Salonul Auto de la Frankfurt. Golf Sportsvan Concept ne dă o idee despre cum va arăta viitoarea generaţie a modelului Golf Plus.
Miercuri, 29 Mai 2013 | Modele noi

Volkswagen XL1 va fi disponibil doar în regim de leasing

Volkswagen va comercializa modelul XL1, lansat la Salonul Auto de la Geneva, doar în regim leasign. Primul lot va include 50 de unităţi, urmând ca acesta să fie suplimentat în funcţie de cerere.
Vineri, 01 Martie 2013 | GENEVA 2013

Volkswagen e-Co-Motion Concept, fratele mai mic al lui Transporter, vine la Geneva

Volkswagen va prezenta la Geneva un concept care prefigurează un vehicul comercial încadrat între Transporter şi Caddy. Acesta se numeşte e-Co-Motion Concept şi are o sarcină utilă de 800 kilograme.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 08 Decembrie 2011 | Concepte

Walter de Silva: "Cross Coupe prefigurează viitoarele noastre SUV-uri"

Segmentul în care activează Dacia Duster şi Nissan Juke le-a atras atenţia celor de la Volkswagen, care au anunţat că vor dezvolta un crossover de segment B inspirat din conceptul Cross Coupe.
Vineri, 09 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Standul Volkswagen de la Frankfurt 2011 - prima schiţă oficială

Cincizeci de exponate, 74 de vehicule de test, un traseu off-road şi un mini-circuit. Toate acestea vor fi prezente în standul Volkswagen de 9.000 de metri pătraţi de la Frankfurt 2011.
Vineri, 02 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Volkswagen Nils Concept, surpriza nemţilor pentru Frankfurt

Volkswagen va prezenta la Frankfurt un concept electric numit Nils. Acesta are un singur loc, un motor de 20 CP şi o autonomie de 64 de kilometri. Încărcarea se face în două ore.
Marti, 23 August 2011 | FRANKFURT 2011

Volkswagen vine cu un monopost electric de oraş la Frankfurt

Volkswagen va aduce un concept electric cu un singur loc la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul nu are încă un nume, dar are şanse să intre la un moment dat în producţie.
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

Volkswagen Bulli Concept - versiunea modernă a vechiului Transporter

Nemţii de la Volkswagen aniversează existenţa celebrului Transporter 1 printr-un concept numit Bulli. Noul concept este animat de un motor electric şi oferă şase locuri.
Joi, 24 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Primele imagini ale conceptelor Volkswagen desenate de Giugiaro

Casa de design Giugiaro a desenat primele concepte pentru noul său proprietar - Concernul Volkswagen. Cele două modele din imagini ar putea reprezenta o ipoteză de design pentru viitoarele Polo şi Scirocco.
Miercuri, 02 Februarie 2011 | Concepte

Volkswagen va prezenta două concepte desenate de Giugiaro la Geneva

Conceptele concernului Volkswagen care vor fi prezentate la Geneva sunt desenate de specialiştii de la Giugiaro. Acestea reprezintă două modele noi de la Audi şi două modele Volkswagen, alături de încă trei exponate pentru celelalte mărci din Grupul VAG.
Marti, 01 Februarie 2011 | Modele noi

Volkswagen: XL1, conceptul care consumă 0.9 litri/100 km, vine în serie în 2013

Volkswagen a confirmat oficial producţia de serie a conceptului XL1. Modelul de stradă va fi asamblat într-un număr redus de exemplare şi va ajunge pe piaţă în 2013.

Tag-uri similare

Volkswagen, Salonul Auto de la Los Angeles, concept Volkswagen, Volkswagen Up Lite
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru