Standul Volkswagen de la Frankfurt 2011 - prima schiţă oficială

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 09.09.2011
Cincizeci de exponate, 74 de vehicule de test, un traseu off-road şi un mini-circuit. Toate acestea vor fi prezente în standul Volkswagen de 9.000 de metri pătraţi de la Frankfurt 2011.

Volkswagen a prezentat o schiţă oficială a standului său de la Frankfurt. Acesta va expune modele precum Nils Concept, citadina Up! şi altele, totalizând 9.000 de metri pătraţi. În total, standul Volkswagen de la Frankfurt va avea 50 de vehicule, printre care se numără şi noul Beetle, Tiguan facelift şi Golf Cabriolet. Unul dintre punctele de atracţie ale standului va fi "Peretele Inovaţiilor", un PC gigant care va rula prezentări virtuale în jurul exponatelor reale.

"Volkswagen are cea mai mare flotă de test de la IAA 2011 – 74 vehicule sunt aliniate lângă Hala 3.0. Asta înseamnă că oaspeţii noştri pot experimenta întreaga gamă Volkswagen, de la Polo la Golf blue-e-motion la Touareg Hybrid.", a declarat Tillmann Stauske, şeful departamentului de congrese şi târguri de la Volkswagen.

Standul Volkswagen include şi un personal numeros, urmând să fie prezenţi circa 80 de angajaţi ai mărcii şi 228 de hostesse. Standul include atât partea statică, cât şi o zonă de testare a vehiculelor şi un traseu off-road.

Vizitatorii vor avea la dispoziţie o flotă de 74 maşini de test, incluzând nouă unităţi Volkswagen Golf blue-e-motion, versiunea electric ăa lui Golf.

Via | Volkswagen

Comentarii (5)

  • protectionism
    normal ca la ei acasa VAG a avut prioritate la cea mai mare suprafata expozitionala, ca doar nu inchiriau atata spatiu unor francezi sau japonezi
    21 15
  • @protectionism
    Se simte frustrarea ta de la o posta. Ce-ai patit, nu-ti mai merge frantuzoaica? Sau nu poti scapa de ea ca sa-ti iei o nemtoaica?
    7 18
  • anti-prostie
    @@mda
    Daca ar fi fost frustrat de masina lui frantuzeasca sau japoneza asa cum presupui tu, ce rost mai avea sa-i loveasca pe nemti spunand lucrurilor pe nume??

    Gandesti putin...? hai ca nu e greu!
    11 3
  • expozitie
    cred ca o sa fie f interesanta expozitia de anul asta. frumos standul
    3 3
  • foarte frumos
    poate ar fi fost de preferat sa foloseasca cate o culoare pentru fiecare model expus.

    Asa ne-ar fi mai usor, noua, celor ce nu suntem fani te.de.i. sa identificam sa le identificam
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru