Modele noi Volkswagen

Miercuri, 28 Ianuarie 2015 | Industrie

Analiştii din industrie: "Un succesor al lui Volkswagen Phaeton este un proiect iraţional"

Mai mulţi analişti din industria auto sunt surprinşi de intenţia concernului Volkswagen de a lansa un nou Phaeton, deşi generaţia precedentă a fost un eşec din punct de vedere financiar.
Joi, 08 Ianuarie 2015 | Modele noi

Volkswagen îşi propune ca viitorul Phaeton să fie mai confortabil decât Mercedes S-Klasse

Germanii de la Auto Motor und Sport afirmă că Volkswagen şi-a propus să-l facă pe viitorul Phaeton să fie cel mai confortabil model din segment.
Marti, 06 Ianuarie 2015 | Tehnologie

Volkswagen prezintă viitoarele soluţii de conectivitate prin Connected Golf Concept

Pe lângă Golf R Touch Concept, cei de la Volkswagen au adus la CES 2015 un alt concept bazat pe Golf, de data aceasta concentrat pe expunerea posibilităţilor de conectivitate ale vehiculului.
Vineri, 21 Noiembrie 2014 | Intern

Preţuri Volkswagen Touareg facelift: versiunea restilizată a SUV-ului german pleacă de la 43.900 euro

Importatorul Volkswagen în România publicat lista de preţuri a lui Touareg facelift. Conform preţurilor de listă, cea mai ieftină versiune pleacă de la 43.900 de euro, preţ valabil pentru un Touareg 3.0 TDI de 204 CP.
Vineri, 14 Noiembrie 2014 | Modele noi

Volkswagen Polo primeşte o versiune 1.0 TSI BlueMotion: 95 CP şi 4.1 litri la sută

Volkswagen a introdus o versiune 1.0 TSI BlueMotion în gama Polo facelift. Aceasta este cu 0.2 litri la sută mai eficientă decât modelul pe care este bazat şi nemţii promit performanţe dinamice neschimbate faţă de versiunea standard 1.0 TSI de 95 CP.
Vineri, 10 Octombrie 2014 | Modele noi

Volkswagen Golf GTD ar putea primi o versiune R de 240 CP

Volkswagen ar putea echipa modelul Golf GTD cu o motorizare diesel de 240 CP şi 500 Nm, preluată de la Passat BiTurbo 2.0 TDI. Această versiune s-ar putea numi Golf GTD R, titrează australienii de la Motoring.com.
Joi, 09 Octombrie 2014 | Modele noi

Volkswagen ia în considerare mai multe modele de performanţă "R"

Volkswagen ar putea să-şi mărească portofoliul de modele sportive care poartă denumirea "R", spune Dr. Heinz-Jakob Neusser, directorul departamentului de dezvoltare motorizări al mărcii.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Volkswagen Polo GTI facelift - subcompacta de performanţă primeşte 192 CP şi o manuală cu şase trepte

Volkswagen a adus la Paris facelift-ul aplicat lui Polo GTI. Hot hatch-ul de clasă mică al nemţilor are acum mai mulţi cai putere, o manuală în ofertă pe lângă DSG şi evacuări duble pentru un sunet şi aspect mai agresiv.
Luni, 14 Iulie 2014 | Modele noi

Volkswagen Scirocco R facelift: 280 CP şi 0-100 km/h în 5.5 secunde

Volkswagen a publicat specificaţiile tehnice ale lui Scirocco R facelift. Versiunea de performanţă a coupe-ului compact dezvoltă acum 280 CP şi poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în 5.5 secunde.
Joi, 12 Iunie 2014 | Intern

Preţuri Volkswagen Golf Sportsvan în România: înlocuitorul lui Golf Plus pleacă de la 17.000 euro

Importatorul Volkswagen în România a anunţat disponibilitatea lui Golf Sportvan pentru comandă pe piaţa internă. Modelul german pleacă de la 16.991 euro cu TVA inclus pentru versiunea de 1.2 litri şi 85 CP.
Marti, 03 Iunie 2014 | Modele noi

Volkswagen a livrat prima maşină de serie cu un consum de 0.9 litri la sută: XL1

Primul Volkswagen XL1 de serie, modelul german de 110.000 de euro care anunţă un consum mixt de 0.9 litri la sută, a fost livrat unui client.
Joi, 22 Mai 2014 | Modele noi

Volkswagen Golf R 400 ar putea primi o transmisie DSG cu 10 trepte

Volkswagen ia în considere introducerea unei transmisii DSG cu 10 trepte în dotarea lui Golf R 400, pentru eventualitatea în care modelul va primi o versiune de serie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 12 Mai 2014 | Intern

Promoţie la Porsche Inter Auto România: Casco gratuit timp de un an la achiziţia prin Rabla

Reprezentanţii Porsche Inter Auto România au anunţat că vor derula o promoţie începând de astăzi pentru clienţii care îşi cumpără o maşină de la ei prin programul Rabla 2014. Aceştia vor primi asigurare CASCO gratuită timp de un an, prin Porsche Casco, tipul poliţei fiind diferit în funcţie de metoda de plată aleasă de client.
Marti, 06 Mai 2014 | Modele noi

Volkswagen Golf Sportsvan, înlocuitorul lui Golf Plus, se prezintă

Volkswagen a prezentat versiunea de serie a lui Golf Sportsvan, succesorul lui Golf Plus. Modelul este un monovolum compact bazat pe platforma lui Golf VII şi aduce noi sisteme de siguranţă în gama compactă a germanilor.
Marti, 22 Aprilie 2014 | Industrie

Volkswagen a definitivat designul primului său model low-cost

Nemţii de la Volkswagen au definitivat aspectul final şi conceptul de bază al viitorului model low-cost. Hans Demant, unul dintre responsabilii proiectului respectiv, spune că toate componentele vor fi produse în China.
Marti, 22 Aprilie 2014 | Modele noi

Volkswagen Golf R 400, conceptul de 400 CP, ar putea fi introdus în producţie

Heinz-Jakob Neusser, şeful departamentului de cercetare şi dezvoltare de la Volkswagen, le-a confirmat americanilor de la Car&Driver că va exista o versiune de producţie a lui Golf R 400, conceptul prezentat la Salonul Auto de la Beijing.
Vineri, 21 Martie 2014 | Industrie

Presa germană: Volkswagen este pe cale să aprobe divizia low-cost

Publicaţia germană Manager Magazin anunţă că Grupul Volkswagen este pe cale să aprobe dezvoltarea unei mărci low-cost. Aceasta este aşteptată să lanseze primul model în 2016 sau 2017.
Miercuri, 19 Martie 2014 | Modele noi

Volkswagen Tiguan şi Porsche Panamera primesc noi generaţii în 2016

Volkswagen va deschide o nouă fabrică în Europa, care va începe producţia în anul 2016. Odată cu aceasta, nemţii au confirmat lansarea noilor Volkswagen Tiguan şi Crafter pentru anul respectiv, odată cu noua generaţie a lui Porsche Panamera.
Joi, 13 Martie 2014 | Modele noi

Volkswagen Golf Sportsvan promite să fie cel mai eficient monovolum compact: consum mediu de 3.6 litri la sută

Volkswagen se mândreşte cu cel mai economic monovolum compact de pe piaţă, sub forma lui Golf Sportsvan 1.6 TDI BlueMotion, care anunţă un consum mixt de 3.6 litri la sută.
Marti, 04 Martie 2014 | GENEVA 2014

Italdesign Giugiaro Clipper, conceptul italienilor ne prezintă un potenţial monovolum de la Volkswagen

Italienii de la Italdesign Giugiaro au realizat un monovolum futurist pe platforma MQB a concernului Volkswagen. Acesta ne prezintă o ipoteză a unui viitor monovolum al mărcii din Wolfsburg.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, modele noi Volkswagen, Jetta, poze Volkswagen, modele noi VW, Volkswagen Jetta, poze VW, VW Jetta, noul Volkswagen Jetta
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru