Volkswagen Beetle Fender Edition debutează la Leipzig

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 01.06.2012
Volkswagen lansează Beetle Fender Edition la Salonul Auto de la Leipzig. Modelul are un motor 2.0 TSI de 200 CP, jante din aliaj cu diametrul de 18 inch şi un sistem audio Fender de 400W.

Volkswagen Beetle a primit o ediţie specială dedicată producătorului Fender, specializat în instrumente muzicale. Ediţia specială a lui Beetle a fost prefigurată de un concept care a fost expus la Salonul Auto de la Frankfurt în 2011, iar versiunea de serie va fi expusă la Salonul Auto de la Leipzig. Pe lângă elementele distinctive aplicate la interior şi la exterior, Beetle Fender Edition are un sistem audio realizat de celebrul producător american, care dezvoltă 400w, are un amplificator pe zece canale şi încântă urechile pasagerilor prin nouă difuzoare.

Interiorul lui Beetle Fender este standard până la nivelul bordului, care a primit un ornament decorat în stilul Fender, fiind vopsit cu un model care imită lemnul. Versiunea Fender a lui Volkswagen Beetle este oferită doar în compania unei motorizări 2.0 TSI de 200 CP, iar lista de dotări a modelului include faruri Bi-Xenon, vopsea metalizată, capace cromate pentru oglinzile laterale şi jante din aliaj de 18 inch.

Sistemul audio Fender de la bord include patru tweetere Fender DeluxeTM, două difuzoare Fender TwinTM, două difuzoare spate Fender şi un subwoofer Fender BassmanTM. Cei de la Fender spun că echipamentele audio care echipează acest model au un nivel remarcabil de bun al fidelităţii de redare şi pot să ofere performanţe deosebite.

Subwoofer-ul de la Fender are un diametru de 20 de centimetri, la fel ca difuzoarele TwinTM, în timp ce difuzoarele spate au un diametru de 16 centimetri.

Via | Volkswagen

Comentarii (3)

  • @
    Oare am gresit eu cand am zis, ca in fiecare zi VW scoate cate o editie limitata ?
    8 0
  • Nu nu ai gresit asa e! le pune niste jante noi putin lemn(plastic) pe bord si gata editie limitata unicata!!la niste preturi desigur f ridicate! ce sa zic penibili de acuma!
    6 10
  • o daaaaaaaaa! din ciclul :Toate-s noi și vechi sînt toate!!
    Fanii sunt in extaz cand vad cazanul! sunt in stare sa plateasca si 50 de mii(daca i-ar avea)! E jenant ca in fiecare zi scoate cate o editie limitata!
    2 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru