Volkswagen Bettle primește două variante crossover: Beetle Dune și Beetle Dune Cabriolet

de Sebastian Toma
Marti, 17.11.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a lansat la Salonul Auto de la Los Angeles două variante noi ale lui Beetle. Acestea se numesc Beetle Dune și sunt crossovere inspirate după o variantă a modelului original al nemților.

Volkswagen Beetle Dune și Beetle Dune Cabriolet au debutat astăzi la Salonul Auto de la Los Angeles. Vorbim despre o nouă variantă în gamele Beetle și Beetle Cabriolet, care este inspirată din celebrul Baja California, o versiune decapotabilă și înălțată a vechii broscuțe de la Volkswagen. Noul Beetle Dune are numeroase accente care amintesc de caracterul off-road al modelului, cu toate că nu își propune să îi egaleze performanțele pe teren accidentat ale strămoșului său. Deși a fost prezentat în California, modelul este disponibil deja pentru comandă în Germania, unde varianta Coupe pleacă de la 23.625 de euro și varianta Cabriolet pleacă de la 27.800 de euro.

Varianta Dune a lui Beetle are un spoiler spate de dimensiuni mari, ornamente negre pentru bosajele roților, ornamente negre pentru pragurile laterale și barele de protecție, noi forme pentru barele de protecție, noi culori disponibile și diferite artificii de design exterior. La interior, bordul este vopsit în culoarea caroseriei și are cusături contrastante pentru scaunele sport, volanul îmbrăcat în piele și pentru levierul frânei de parcare. Toate variantele cabrio ale lui Beetle Dune au plafonul textil de culoare neagră, iar varianta Coupe a modelului poate fi comandată cu plafon negru.

Urmareste Automarket
În Europa, Volkswagen oferă noul Beetle Dune în compania a trei motoare TSI și a două TDI-uri.
Unitățile alimenatate cu benzină asigură 105, 150 sau 220 CP, în timp ce diesel-urile dezvoltă 110 sau 150 CP. Cei de la Volkswagen oferă opțional un sistem audio Fender, cu amplificator pe zece canale și cu putere de 400 Wați. Beetle Dune este oferit și cu sistem audio cu tuner digital DAB+ și cu conectivitate extinsă Bluetooth.

Via Volkswagen

Comentarii (1)

  • 4motion au?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru