PARIS 2012 LIVE: Seara Grupului Volkswagen

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 27.09.2012
Concernul Volkswagen a organizat o prezentare separată în care a expus noutăţile celor zece mărci pe care le are în portofoliu. Iată principalele modele noi.

Volkswagen Group a venit la Paris cu întregul portofoliu, incluzând şi proaspăt-achiziţionata marcă Ducati. Concernul german a organizat o prezentare specială înainte de prima zi de presă a Salonului Auto de la Paris. Marca Volkswagen a prezentat noul Golf 7, conceptele Golf VII GTI şi Golf BlueMotion, alături de Cross Caddy şi Beetle R-Line. Cei de la Audi au prezentat noul A3 în versiunea Sportback, noua generaţie a lui S3, RS5 Cabriolet şi conceptul CrossCoupe

Cei de la Bugatti au venit cu o nouă versiune a lui Veyron, Grand Vitesse, care dezvoltă 1200 CP. Lamborghini nu s-a lăsat mai prejos şi a prezentat un facelift pentru Gallardo şi o ediţie specială a lui Gallardo, pe când Bentley a prezentat o versiune de competiţie a lui Continental GT.

Skoda şi SEAT nu au rămas deloc în urmă, Seat prezentând noile Leon şi Toledo, pe când Skoda a prezentat oficial noul Rapid. Porsche a adus un concept care prefigurează viitorul Panamera şi un nou sistem de propulsie hibrid, pe lângă noile 911 Carrera4 şi Cayenne S Diesel.

Lansarea a fost completată de Ducati, care a prezentat Multistrada 1200, motocicleta de serie care a scos cel mai bun timp la ediţia 2012 a cursei de viteză în coastă de la Pikes Peak.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru