Ducati

Luni, 11 Decembrie 2023 | Industrie

Ducati scoate o serie limitată de motociclete inspirate de Bentley

Ducati și Bentley și-au unit forțele într-o colaborare ceva mai neașteptată, pentru a scoate o serie limitată de motociclete inspirate de hypercarul britanicilor, numit Bentley Batur.
Marti, 15 Decembrie 2020 | Industrie

Grupul Volkswagen renunță la planul de a vinde mărcile Lamborghini și Ducati. Audi va prelua controlul Bentley

Grupul Volkswagen a decis să nu vândă mărcile Lamborghini și Ducati, în timp ce Audi va prelua controlul asupra brandului Bentley. În plus, Herbert Diess își păstrează funcția de CEO.
Miercuri, 30 Septembrie 2020 | Industrie

Grupul VW pregătește o nouă strategie pentru brandurile Lamborghini, Bugatti și Ducati: vânzarea companiilor este una dintre opțiunile analizate

Grupul Volkswagen se gândește să vândă brandurile Lamborghini, Bugatti și Ducati, o decizie oficială urmând să fie anunțată în luna noiembrie, atunci când este așteptată o nouă strategie pentru cele trei companii. Informațiile au fost transmise de doi oficiali VW către agenția Reuters, sub protecția anonimatului.
Joi, 23 August 2018 | Industrie

Soarta Ducati, din nou în atenția Volkswagen: grupul este deschis la fuziuni sau alianțe cu alte branduri

Șeful grupului Volkswagen, Herbert Diess, consideră că brandul de motociclete Ducati ar putea să fuzioneze cu altă companie sau să intre într-o alianță, având în vedere potențialul scăzut de sinergie cu alte branduri din grup, potrivit presei germane.
Marti, 03 Octombrie 2017 | Industrie

Sindicatele italiene anunță: “Volkswagen nu mai vinde Ducati!”

Italienii anunță că Volkswagen ar fi renunțat să mai vândă divizia sa de motociclete Ducati. Decizia ar fi fost luată ca urmare a opoziției puternice din partea sindicatelor din Italia.
Vineri, 08 Septembrie 2017 | Industrie

Indienii de la Eicher pun la bătaie două miliarde de dolari ca să cumpere Ducati de la Volkswagen

Grupul indian Eicher Motors, care produce autobuze și motociclete, a pregătit o sumă de până la două miliarde de dolari pentru achiziția diviziei Ducati a celor de la Volkswagen.
Joi, 22 Iunie 2017 | Industrie

Se naște un gigant moto? Harley-Davidson vrea să cumpere Ducati de la Grupul Volkswagen

Scos la vânzare de Grupul Volkswagen la doar 5 ani de la achiziția mărcii, brandul Ducati ar putea ajunge în portofoliul Harley-Davidson, cel mai de succes constructor moto din Statele Unite.
Joi, 27 Aprilie 2017 | Industrie

Volkswagen, tentată să renunțe la unul dintre branduri: germanii ar putea vinde divizia de motociclete Ducati

Grupul Volkswagen caută cumpărători interesați să preia divizia de motociclete Ducati pentru o sumă estimată la peste un miliard de euro, potrivit unor surse din cadrul constructorului.
Vineri, 25 Septembrie 2015 | Industrie

Reforma Volkswagen: Șeful Skoda va avea grijă de America de Nord, apar primele demiteri, iar brandurile vor avea mai multă independență

Consiliul de conducere Volkswagen a stabilit o serie de măsuri importante pentru reformarea Grupului Volkswagen. Piața de dincolo de Ocean se redefinește, iar șeful de vânzări și marketing este demis.
Marti, 16 Iunie 2015 | Industrie

Grupul Volkswagen ar putea fi împărțit în patru companii separate

Potrivit unor surse din cadrul companiei, concernul Volkswagen ar putea să-și împartă operațiunile în patru companii diferite. Reprezentanții Grupului Volkswagen nu au comentat zvonurile.
Joi, 23 Octombrie 2014 | Industrie

Daimler poartă discuţii pentru achiziţia unui pachet de acţiuni la MV Agusta, un producător italian de motociclete

După ce Audi a cumpărat marca italiană Ducati, un alt constructor premium din Germania ar putea investi într-un producător italian de motociclete. Zvonurile anunţă că Daimler discută o achiziţie de până la 25% din acţiunile MV Agusta.
Luni, 30 Septembrie 2013 | Modele noi

Volkswagen ar putea folosi un motor Ducati pentru o versiune a lui XL1

Volkswagen XL1, modelul inovator al concernului german, ar putea primi o versiune sportivă, care va fi echipată cu un motor Ducati de 190 CP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 02 Mai 2013 | Industrie

Fostul proprietar al mărcii Ducati a investit 177 milioane de euro în Aston Martin

Aston Martin are un nou investitor - Investindustrial, fostul proprietar al mărcii Ducati. Noii parteneri îi vor ajuta pe englezi să finanţeze dezvoltarea noilor modele.
Marti, 15 Ianuarie 2013 | Formula 1

GALERIE FOTO: Alonso şi Massa participă la evenimentul Wrooom organizat de Ferrari

Fernando Alonso şi Felipe Massa se numără printre gazdele evenimentului Wrooom organizat de Ferrari în staţiunea Madonna di Campiglio.
Luni, 10 Decembrie 2012 | Formula 1

GALERIE FOTO: Schumacher a testat o motocicletă Ducati

Michael Schumacher a testat vineri pe circuitul de la Paul Ricard o motocicletă Ducati pentru o campanie promoţională a producătorului de băuturi energizante Monster.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

PARIS 2012 LIVE: Seara Grupului Volkswagen

Concernul Volkswagen a organizat o prezentare separată în care a expus noutăţile celor zece mărci pe care le are în portofoliu. Iată principalele modele noi.
Luni, 03 Septembrie 2012 | Industrie

Şeful Volkswagen: "Avem destule mărci pentru moment"

Martin Winterkorn a declarat că portofoliul concernului Volkswagen are suficiente mărci şi că nu pregăteşte achiziţia mărcilor Proton sau Alfa Romeo.
Vineri, 20 Iulie 2012 | Economic

Audi a finalizat achiziţia Ducati

Audi a finalizat achiziţia mărcii Ducati, iar CEO-ul constructorului din Ingolstadt a fost numit membru al consiliului director al celebrulei mărci italiene.
Vineri, 20 Aprilie 2012 | Feature

FEATURE: Ducati - un nume legendar în lumea moto

Cea mai celebră marcă de motociclete din Italia are din această săptămână un patron german. Audi a cumpărat Ducati pentru aproximativ 860 milioane euro. Să vedem cine, ce şi cum a făcut mare numele Ducati.
Joi, 19 Aprilie 2012 | Industrie

Audi a confirmat oficial achiziţia mărcii Ducati

Oficialii Audi au confirmat achiziţia mărcii Ducati. Producătorul de motociclete este cea de-a treia marcă italiană deţinută de concernul Volkswagen AG.

Tag-uri similare

Volkswagen, Nissan, Alfa Romeo, Suzuki, GT-R, Nissan GT-R, Ducati, 147, motociclete, Caterham.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru