GALERIE FOTO: Schumacher a testat o motocicletă Ducati

de Daniel Popescu
Luni, 10.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Schumacher a testat vineri pe circuitul de la Paul Ricard o motocicletă Ducati pentru o campanie promoţională a producătorului de băuturi energizante Monster.

Proaspăt retras din Formula 1, Michael Schumacher a participat vineri la un eveniment promoţional pentru producătorul de băuturi energizante Monster, unul dintre sponsorii echipei Mercedes din acest sezon.

În cadrul evenimentului, septuplul campion mondial a avut oportunitatea de a testa o motocicletă Ducati alături de doi piloţi celebri din Moto GP, John McGuiness şi Randy Mamola, dar şi de Pol Espargaro, care a terminat pe locul doi sezonul din Moto2.

Testele au avut loc pe circuitul Paul Ricard din Franţa, iar germanul a admis la final că a fost entuziasmat de ziua petrecută pe Ducati.

Urmareste Automarket
"M-am simţit foarte mândru să vin aici şi să mă dau cu motocicleta alături de băieţi pe care îi admir.
Nu pot să explica cât de bine a fost să concurez cu motocicleta"
, a declarat el la finalul evenimentului.

Pentru Schumacher, sezonul 2012 al sporturilor cu motor se va încheia la finalul acestei săptămâni, când germanul va participa alături de Sebastian Vettel la Race of Champions, care reuneşte la start cei mai buni piloţi din diverse competiţii.

Via GPUpdate

Comentarii (1)

  • GrosJan
    Si-a mai gasit un loc de munca unde sa poata aduce cioburi pe pista
    1 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru