GALERIE FOTO: Alonso şi Massa participă la evenimentul Wrooom organizat de Ferrari

de Daniel Popescu
Marti, 15.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso şi Felipe Massa se numără printre gazdele evenimentului Wrooom organizat de Ferrari în staţiunea Madonna di Campiglio.

Ferrari a dezvăluit programul ediţiei din acest an a evenimentului Wrooom, găzduit în mod tradiţional iin fiecare an la jumătatea lunii ianuarie în staţiunea montană Madonna di Campiglio împreună cu echipa Ducati din Moto GP.

În cadrul evenimentului, jurnaliştii presei internaţionale au oportunitatea de a afla aşteptările echipei pentru noul sezon, iar primul care va răspunde întrebărilor acestora va fi Stefano Domenicali, interviurile urmând să aibă loc miercuri.

Joi va fi rândul celor doi piloţi ai echipei, Fernando Alonso şi Felipe Massa, să ofere primele impresii despre noul sezon, înainte că vineri să participe la o cursă de karting pe gheaţă alături de motocicliştii Ducati.

Comentarii (2)

  • Pişti
    hmm, hmm?! Oare de ce de cate ori vad o poza cu Alonso imi aduc aminte de filmul ala, Jaws? Cum va fi insa dupa ce va pune ceva kg pe el? Probabil Scary movie
    3 0
  • Pai are o solutie simpla daca se-ngrasa, scapa de barba si-o sa arate precum Kevin Spacey -daca are noroc-sau Danny de Vito...dar totusi e un sportiv de performanta, omul stie cum sa se intretina.

    Frumoase gecile alea, cu mai mult alb, probabil la influenta Marlboro. Daca vor urmari acelasi design si pentru masina, viitorul arata bine. Cel putin la nivel de aspect.

    PS. Ce aiurea da in imagine Dodge-ul ala Caliber, rebranduit Fiat...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru