VW Amarok

Marti, 23 Ianuarie | Concepte

Volkswagen: cum ar fi trebuit să arate Amarok SUV

Volkswagen a dezvăluit o schiță oficială cu Amarok SUV, o variantă diferită a camionetei germane care nu a fost niciodată lansată. Și această variantă urma să fie bazată pe o platformă dezvoltată de Ford.
Vineri, 25 August 2023 | Modele noi

Noul Volkswagen Amarok Camper: suspensie înălțată și anvelope de teren noi

Volkswagen a dezvăluit o versiune camper pentru camioneta Amarok. Noul model primește un plafon retractabil, suspensie înălțată și anvelope de teren, printre altele.
Joi, 30 Iunie 2022 | Modele noi

Teaser nou cu viitorul Volkswagen Amarok. Va fi lansat luna viitoare

Volkswagen a publicat o imagine și mai multe clipuri teaser noi cu viitoarea generație Amarok. Noul model va fi dezvăluit oficial în 7 iulie.
Luni, 09 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Volkswagen Amarok Dark Label, o ediţie specială pentru Frankfurt

Volkswagen Amarok primeşte la Frankfurt o ediţie specială, numită Dark Label. Aceasta prezintă o serie de ornamente fumurii şi este bazată pe nivelul de echipare Trendline al versiunii de caroserie cu cabină dublă.
Vineri, 03 August 2012 | Modele noi

Volkswagen Amarok primeşte motoare mai puternice şi alte noutăţi pentru generaţia 2013

Odată cu inceperea producţiei lui Amarok Cabină Dublă la fabrica din Hanovra, cei de la Volkswagen au anunţat o serie de noutăţi în gama sa de vehicule utilitare odată cu generaţia 2013.
Luni, 21 Noiembrie 2011 | Modele noi

Volkswagen Amarok SingleCab, primele imagini şi informaţii

Versiunea cu cabină simplă a lui Volkswagen Amarok a debutat pe piaţa din Germania. Modelul se numeşte Amarok SingleCab şi are un spaţiu de încărcare cu o suprafaţă de 3.57 metri pătraţi.
Vineri, 04 Noiembrie 2011 | Feature

FEATURE: Pick-up-urile la EuroNCAP - de la agonie la extaz în trei ani

Deşi un pick-up a fost privit dintotdeauna ca o maşină solidă care te protejează în caz de accident, rezultatele EuroNCAP au fost foarte dezamăgitoare în ultimii ani. 2011 pare că a adus însă schimbări radicale la acest capitol, odată cu lansările noilor VW Amarok şi Ford Ranger.
Joi, 05 Mai 2011 | Video

VIDEO: Volkswagen Amarok dărâmă un horn de 140 tone

Volkswagen a pus în aplicare o iniţiativă îndrăzneaţă de promovare a lui Amarok - doborârea unui horn de 67 metri înălţime şi 140 tone. În mod normal, ar fi fost folosit un excavator de 40 de tone pentru a duce la sfârşit acestă operaţiune.
Miercuri, 24 Noiembrie 2010 | Siguranta

EuroNCAP a testat 15 modele noi. Doar 11 au cinci stele!

EuroNCAP a testat Audi A1, Mini Countryman, Citroen C4, Hyundai ix35, Ford C-Max şi Grand C-Max, Jaguar XF, Kia Sportage şi Venga, Nissan Micra, Opel Meriva, VW Passat, VW Sharan şi Amarok, dar şi primul model chinezesc din istoria organizaţiei europene.
Luni, 22 Noiembrie 2010 | Modele noi

Primul kit de tuning pentru primul pick-up de la Volkswagen

Oettinger a realizat primul pachet de tuning pentru Volkswagen Amarok. Modificările sunt aplicate la nivelul motorului 1.9 BiTDi de 163 CP şi costă 1.090 euro.
Marti, 06 Iulie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Volkswagen testează Amarok la Nurburgring

Inginerii Volkswagen testează primul pick-up al producătorului din Wolfsburg pe celebrul circuit de la Nurburgring în versiunea cu cabină simplă.
Joi, 27 Mai 2010 | Video

VIDEO: Volkswagen Amarok în Raliul Dakar 2010

Volkswagen a etalat performanţele noului său pick-up, Amarok, în Raliul Dakar 2010. Iată cum s-a comportat vehiculul de asistenţă oficial al Raliului Dakar!
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 16 Februarie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: O noua versiune de caroserie a lui VW Amarok

Volkswagen testeaza o versiune cu doua locuri a lui Amarok, care este optimizata pentru transportul de marfa. Aceasta are deja un aspect definitivat, debutul public fiind asteptat pentru urmatoarele saptamani.
Marti, 01 Decembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Volkswagen a prezentat pick-up-ul Amarok

Volkswagen a prezentat oficial Amarok, o utilitara dedicata celor care iubesc atat marca germana, cat si versiunile de caroserie de tip pick-up.
Marti, 17 Noiembrie 2009 | Motorsport

Volkswagen Amarok este vehiculul de asistenta oficial al Raliului Dakar

VW Amarok isi va face debutul public in Raliul Dakar, ca vehicul oficial de asistenta. Modelul va fi lansat ulterior pe piata din America de Sud.
Miercuri, 07 Octombrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Primele imagini-spion cu Volkswagen Amarok

Primul pick-up mare de la Volkswagen a fost surprins in timpul testelor din preajma circuitului Nurburgring. Modelul Amarok va debuta in Europa in cea de-a doua jumatate a anului viitor.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, Raliul Dakar, TDI, motorsport, Dakar, Volkswagen Touareg, Volkswagen Amarok, Amarok, VW Touareg
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru