Volkswagen Amarok

Joi, 07 Iulie 2022 | Modele noi

Noul Volkswagen Amarok: motor V6 diesel și cutie automată cu 10 trepte, preluate de la Ford Ranger

Volkswagen a dezvăluit noua generație a modelului Amarok. Pick-up-ul va fi disponibil cu două variante de caroserie, cabină simplă și cabină dublă, iar sub capotă vom găsi motoare Ford, pentru că, acum, neamțul se înfrățește cu Ranger. Tot de la Ranger preia și cutia cu 10 rapoarte.
Joi, 25 Martie 2021 | Modele noi

Volkswagen a publicat un nou teaser cu viitorul Amarok. Debutează în 2022

Constructorul german de automobile a publicat un teaser cu noua generație Amarok. Modelul german va fi asamblat pe arhitectura lui Ranger și va fi asamblat la uzina Ford din Silvertone, Africa de Sud.
Joi, 06 August 2020 | Modele noi

Volkswagen nu exclude lansarea unui pick-up electric: "Este dificil să producem un Amarok electric, dar Rivian demonstrează că se poate"

Volkswagen nu exclude posibilitatea de a dezvolta un pick-up electric asemănător cu Amarok și oferă ca exemplu compania americană Rivian, care va lansa un astfel de model în 2021.
Marti, 17 Martie 2020 | Modele noi

Prima schiță oficială cu viitoarea generație Volkswagen Amarok: platformă comună cu viitorul Ford Ranger și debut programat pentru 2022

Volkswagen a publicat o schiță cu viitoarea generație Amarok. Ca urmare a acordului semnat de grupul german cu Ford, noul model ar urma să împartă platforma cu viitorul Ranger. Debutul comercial este programat pentru 2020.
Vineri, 13 Septembrie 2019 | Modele noi

Viitoarea generație Volkswagen Amarok nu va avea versiuni hibride sau electrice: lansarea este programată pentru 2022

Volkswagen a anunțat că noua generație a pick-up-ului Amarok nu va avea versiuni hibride sau electrice atunci când va apărea pe piață în 2022.
Joi, 20 Iunie 2019 | Tuning

Pachete de performanță pentru Volkswagen Amarok: pick-up-ul nemților primește 306 CP din partea ABT

ABT Sportsline propune o serie de pachete de performanță pentru pick-up-ul Amarok. Vârful de gamă echipat cu motorul diesel de 3.0 litri oferă acum 306 CP și 630 Nm.
Vineri, 22 Iunie 2018 | Intern

Versiunea de 258 CP a pick-up-ului Volkswagen Amarok este disponibilă în România: start de la 43.000 de euro

Volkswagen a publicat lista de prețuri pentru varianta de 258 de cai putere a lui Amarok. Pick-up-ul constructorului german este disponibil în două versiuni de echipare (Highline și Aventura), iar prețul de pornire este de 43.000 de euro cu TVA.
Marti, 22 Mai 2018 | Modele noi

Volkswagen începe producția celui mai puternic Amarok: diesel V6 de până la 272 de cai putere

Volkswagen a început producția celui mai puternic pick-up Amarok dezvoltat până acum, care beneficiază de un motor diesel V6 de 258 de cai putere care poate ajunge temporar la 272 de cai putere.
Luni, 16 Aprilie 2018 | Modele noi

Rival pentru Mercedes-Benz Clasa X V6: Volkswagen lansează o versiune de 255 CP pentru pick-up-ul Amarok

Volkswagen Amarok are o versiune nouă. Pick-up-ul constructorului german este disponibil cu un motor diesel V6 de 3.0 litri care produce 255 de cai putere și 580 Nm. Cutia automată și sistemul de tracțiune integrală fac parte din oferta Volkswagen.
Luni, 13 Noiembrie 2017 | General

Volkswagen introduce o versiune accesibilă pentru Amarok: motor diesel de 3.0 litri și 163 CP și cutie de viteze manuală

Volkswagen Amarok poate fi achiziționat de pe anumite piețe europene și cu o versiune de 163 de cai putere a motorului diesel V6 de 3.0 litri, care în prezent este disponibil în variante de 204 și 224 de cai putere.
Marti, 03 Mai 2016 | Modele noi

Un plus de putere: Volkswagen Amarok primeşte un nou motor diesel V6 de 3.0 litri de până la 224 CP

Volkswagen Amarok a primit un facelift care include şi un nou motor diesel V6 de 3.0 litri care furnizează între 163 şi 224 CP.
Joi, 21 Aprilie 2016 | Modele noi

Era și timpul: Imagini cu interiorul și exteriorul noului Volkswagen Amarok facelift

Divizia de vehicule comerciale Volkswagen a dezvăluit deja trei schițe ale noii generații Amarok. Pick-up-ul german va adopta un look nou, cu accente premium.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 27 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Limuzină sportivă cu benă: primul VW Amarok V8 TDI costă 200.000 de euro

Casa germană de tuning MTM a dezvoltat o versiune specială a lui Amarok. Aceasta le este dedicată șeicilor și costă mai mult decât un S-Klasse în echipare de top.
Joi, 28 Ianuarie 2016 | Industrie

Primul pas spre recall: Volkswagen primeşte acordul pentru procedura de remediere a emisiilor

Volkswagen a primit oficial acordul de a rechema în service modelul Amarok cu motor diesel de 2 litri pentru a implementa update-ul software necesar pentru a remedia problema emisiilor.
Luni, 26 Ianuarie 2015 | O lume nebuna

Un nou exemplu de plagiat în China: Jiangling T7 copiază actualul Volkswagen Amarok

Nici Volkswagen nu a scăpat de atenţia constructorilor chinezi. Actualul Amarok a fost copiat de Jiangling Motors cu modelul T7.
Miercuri, 30 Iulie 2014 | Modele noi

Volkswagen Amarok Ultimate: versiune specială, cu design proaspăt şi dotări îmbunătăţite

Volkswagen extinde gama actualului Amarok cu o versiune specială, botezată Ultimate. Ea se individualizează cu ajutorul unor noi detalii estetice şi a unor dotări standard suplimentare.
Vineri, 30 Mai 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini de la Worthersee

Festivalul de la Worthersee, dedicat mărcilor din Grupul Volkswagen a consemnat şi anul acesta o serie de propuneri interesante, multe dintre ele bazate pe Golf GTI.
Miercuri, 28 Mai 2014 | Modele noi

Volkswagen Amarok Power Concept - o discotecă pe roţi pentru Festivalul de la Worthersee

Volkswagen va expune în cadrul Festivalului de la Worthersee o versiune revisuită a conceptului Amarok Power. Acesta beneficiază de un motor deiesel de 272 de cai şi de o instalaţie de sonorizare de 5000 watt.
Vineri, 14 Martie 2014 | GENEVA 2014

TOP 10: Cele mai reuşite pachete de tuning ale Salonului Auto de la Geneva

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, toate casele de tuning cu renume şi-au făcut temele. Am adunat pentru voi cele mai interesante dar şi cele mai scumpe pachete introduse cu ocazia salonului elveţian. Atracţia principală? Un Mercedes S-Klasse poleit cu aur.
Miercuri, 04 Decembrie 2013 | General

Felix Baumgartner este imaginea ediţiei speciale Volkswagen Amarok Canyon

Ediţia specială Volkswagen Amarok Canyon are un nou ambasador. Este vorba despre Felix Baumgartner, austriacul care a reuşit în 2012 să sară cu paraşuta din stratosferă.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, Raliul Dakar, TDI, motorsport, Dakar, Volkswagen Touareg, Volkswagen Amarok, Amarok, VW Touareg
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru