Volkswagen Amarok Ultimate: versiune specială, cu design proaspăt şi dotări îmbunătăţite

de Bogdan Mirică
Miercuri, 30.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen extinde gama actualului Amarok cu o versiune specială, botezată Ultimate. Ea se individualizează cu ajutorul unor noi detalii estetice şi a unor dotări standard suplimentare.

Pentru a creşte interesul publicului faţă de pick-up-ul Amarok, dar şi pentru a oferi clienţilor de top o alternativă mai generoasă, Volkswagen a pregătit o versiune specială pentru modelul său utilitar. Botezată Amarok Ultimate, ediţia specială are la bază echiparea Highline, peste care plusează cu noi elemente de design.

Noul model mizează pe un aspect frontal modificat, cu baghete noi de LED-uri pentru luminile de zi şi pe o serie de elemente cromate la nivelul grilei radiatorului. Nu lipsesc nici farurile bi-xenon, regăsite în lista de dotări opţionale. Carcasele argintii pentru oglinzile laterale, stopurile pe fundal negru cu lumini LED, jantele Aragonit de 19 inch, scutul Design argintiu, barele cromate laterale şi logo-urile speciale completează look-ul distinct.

Amarok Ultimate vine şi cu o listă de dotări standard mai generoasă. Printre noutăţi se află sistemul ParkPilot, camera video pentru marşarier, oglinzile exterioare rabatabile electric şi încălzite, sistemul de alarmă, încălzirea scaunelor faţă şi sistemul de navigaţie.

Clienţii pot alege şi între tapiţeriile din Alcantara, disponibile în culorile Antracit şi Negru.

La exterior, opţiunile de culoare sunt Alb Candy, Gri Natural, Argintiu Reflex, Albastru Starlight, Maro Toffee şi Negru Deep.

Esential 177 de cai putere livrează cea mai puternică versiune a lui Amarok Ultimate.
Noul Amarok Ultimate va fi disponibil alături de motoare TDI cu puteri cuprinse între 138 şi 177 de cai putere, alăturate fie unei tracţiuni faţă, fie uneia integrale, fie unei cutii automate DSG, fie uneia manuale.

Odată cu introducerea versiunii Amarok Ultimate, Volkswagen anunţă şi disponibilitatea noului Amarok Cabină Simplă alături de transmisia automată cu 8 trepte de viteză, tracţiune integrală şi motor de 177 de cai putere. Prezenţa motorului se va face şi pe versiunile automate ale modelelor Amarok cu tracţiune spate (Cabină Simplă şi Cabină Dublă).

Comentarii (1)

  • Cand spuneti ca va fi disponibila o varianta cu tractiune integrala, ar trebui sa spuneti de ce tip este aceea, Amarock fiind unul dintre putinele pick-up-uri de pe piata care pot fi echipate cu doua sisteme de tractiune integrala diferite.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru