Prima schiță oficială cu viitoarea generație Volkswagen Amarok: platformă comună cu viitorul Ford Ranger și debut programat pentru 2022

de Cornel Șocariciu
Marti, 17.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat o schiță cu viitoarea generație Amarok. Ca urmare a acordului semnat de grupul german cu Ford, noul model ar urma să împartă platforma cu viitorul Ranger. Debutul comercial este programat pentru 2020.

Volkswagen a pregătit prima schiță oficială a viitoarei generații Amarok, imaginea fiind publicată în timpul conferinței anuale pentru presă.

Schița publicată de nemți propune un design agresiv pentru viitorul pick-up, însă versiunea de serie cu siguranță va renunța la multe dintre aceste artificiile estetice.

Deși producătorul german pregătește o ofensivă puternică în segmentul mașinilor electrice, oficialii Volkswagen au anunțat încă de anul trecut că nu intenționează să introducă versiuni hibride sau electrice pe viitorul pick-up.

De asemenea, noua generație Amarok ar urma să împartă platforma cu Ford Ranger, ca urmare a colaborării semnate de Volkswagen cu producătorul american la începutul anului trecut.

"Viitorul Amarok va fi, probabil, primul fruct al acestei colaborări", a declarat Herbert Diess, președintele consiliului de administrație al Grupului Volkswagen.

Cel mai probabil, prezentarea noului Volkswagen Amarok va avea loc la finalul anului viitor, debutul comercial fiind deja programat pentru 2022.

Comentarii (1)

  • Fordswagen Amarok
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru