Noul amarok

Joi, 07 Iulie 2022 | Modele noi

Noul Volkswagen Amarok: motor V6 diesel și cutie automată cu 10 trepte, preluate de la Ford Ranger

Volkswagen a dezvăluit noua generație a modelului Amarok. Pick-up-ul va fi disponibil cu două variante de caroserie, cabină simplă și cabină dublă, iar sub capotă vom găsi motoare Ford, pentru că, acum, neamțul se înfrățește cu Ranger. Tot de la Ranger preia și cutia cu 10 rapoarte.
Duminica, 20 Februarie 2022 | Modele noi

Volkswagen prezintă schițe noi cu exteriorul pick-up-ului Amarok

Divizia de vehicule comerciale a constructorului german a publicat schițe noi cu exteriorul viitoarei generații Volkswagen Amarok. Noua iterație a camionetei va fi lansată în acest an și va primi, în prima fază, un motor diesel V6.
Vineri, 14 Ianuarie 2022 | Modele noi

O nouă schiță de design cu viitorul Volkswagen Amarok. Debutează în vara lui 2022

Divizia Volkswagen Vehicule Comerciale a publicat o nouă schiță de design cu viitorul Amarok. Acesta împarte platforma cu Ford Ranger și va fi produs în Africa de Sud.
Miercuri, 08 Decembrie 2021 | Modele noi

Primele schițe cu viitorul Volkswagen Amarok. Va fi produs în Africa de Sud

Constructorul german de automobile a publicat două schițe de design cu noua generație Amarok. Pick-up-ul va debuta în 2022 și va fi produs în Africa de Sud și în Argentina.
Joi, 25 Martie 2021 | Modele noi

Volkswagen a publicat un nou teaser cu viitorul Amarok. Debutează în 2022

Constructorul german de automobile a publicat un teaser cu noua generație Amarok. Modelul german va fi asamblat pe arhitectura lui Ranger și va fi asamblat la uzina Ford din Silvertone, Africa de Sud.
Marti, 17 Martie 2020 | Modele noi

Prima schiță oficială cu viitoarea generație Volkswagen Amarok: platformă comună cu viitorul Ford Ranger și debut programat pentru 2022

Volkswagen a publicat o schiță cu viitoarea generație Amarok. Ca urmare a acordului semnat de grupul german cu Ford, noul model ar urma să împartă platforma cu viitorul Ranger. Debutul comercial este programat pentru 2020.
Joi, 21 Aprilie 2016 | Modele noi

Era și timpul: Imagini cu interiorul și exteriorul noului Volkswagen Amarok facelift

Divizia de vehicule comerciale Volkswagen a dezvăluit deja trei schițe ale noii generații Amarok. Pick-up-ul german va adopta un look nou, cu accente premium.

Tag-uri similare

Volkswagen, Volkswagen Amarok, noul amarok, volkswagen amarok facelift, volkswagen amarok 2016
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru