Volkswagen prezintă schițe noi cu exteriorul pick-up-ului Amarok

de Tiberiu Safta
Duminica, 20.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Divizia de vehicule comerciale a constructorului german a publicat schițe noi cu exteriorul viitoarei generații Volkswagen Amarok. Noua iterație a camionetei va fi lansată în acest an și va primi, în prima fază, un motor diesel V6.

Spre sfârșitul anului trecut, divizia de vehicule comerciale Volkswagen Commercial Vehicles a început să dezvăluie mai multe schițe cu viitoarea generație a camionetei Amarok. Acum, constructorul german a publicat mai multe schițe noi cu exteriorul noului Amarok și ne dezvăluie, astfel, cum va arăta, concret, viitorul model.

Noul Amarok va avea o caroserie de dimensiuni mai mari față de actuala generație. Lungimea camionetei va fi de 5.35 de metri, astfel, noul Amarok va fi cu 10 centimetri mai lung decât prezenta iterație. De asemenea, noul Amarok va fi și mai lat, iar Volkswagen promite un spațiu mai mare pentru ocupanții locurilor din spate.

Viitorul Amarok va primi, ca motorizare de bază, un propulsor diesel V6. Acest motor se regăsește și pe actuala generație a camionetei, propulsorul făcându-și apariția în 2016.

Producția lui Amarok a debutat în 2010. De atunci au fost vândute peste 815.000 de exemplare în întreaga lume. Noul Amarok este dezvoltat de mai multe echipe de specialiști din Germania și Australia și va fi produs la uzina de la Silverton din Africa de Sud.

via Volkswagen

Comentarii (3)

  • Andrei
    Daca au vrut sa o faca urata cu spume, le-a iesit.
    4 3
  • inexorabil
    Diesel în 202X? Wow, ce crimă impardonabilă! Nu-i aşa, Mafănikkk? Ia boceşte iară mata’ de grija lu’ planetă.

    Eh, bine însă că Amarok are benă, deci cu ce să transporte copilaşii polari şi plămânii urşilor pe care îi va distruge premeditat.
    4 1
  • ciudat tare
    ...mai e şi iarmaroc ăsta...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru