Amarok

Marti, 23 Ianuarie | Concepte

Volkswagen: cum ar fi trebuit să arate Amarok SUV

Volkswagen a dezvăluit o schiță oficială cu Amarok SUV, o variantă diferită a camionetei germane care nu a fost niciodată lansată. Și această variantă urma să fie bazată pe o platformă dezvoltată de Ford.
Joi, 23 Noiembrie 2023 | Premii auto

Noul Ford Transit Custom câștigă premiul International Van of the Year 2024

Noul Ford Transit Custom a câștigat oficial premiul International Van of the Year 2024. În același timp, noua generație Ford Ranger a câștigat și premiul International Pick-up Award 2024, împreună cu Volkswagen Amarok.
Vineri, 25 August 2023 | Modele noi

Noul Volkswagen Amarok Camper: suspensie înălțată și anvelope de teren noi

Volkswagen a dezvăluit o versiune camper pentru camioneta Amarok. Noul model primește un plafon retractabil, suspensie înălțată și anvelope de teren, printre altele.
Vineri, 09 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Volkswagen pregătește un SUV electric bazat pe Amarok

Potrivit unor informații apărute în presă, Volkswagen ia în considerare să lanseze un nou SUV electric, bazat pe noua generație Amarok. Viitorul model cu zero emisii va împărtăși platforma cu SUV-ul Ford Everest, un model bazat pe Ranger.
Joi, 30 Iunie 2022 | Modele noi

Teaser nou cu viitorul Volkswagen Amarok. Va fi lansat luna viitoare

Volkswagen a publicat o imagine și mai multe clipuri teaser noi cu viitoarea generație Amarok. Noul model va fi dezvăluit oficial în 7 iulie.
Vineri, 10 Iunie 2022 | Modele noi

Viitoarea generație Volkswagen Amarok: display tip portret și peste 30 de sisteme de asistență

Constructorul german de automobile a publicat o nouă imagine teaser cu viitoarea generație Amarok. Este prima care ne ocazia să aruncăm o privire, chiar și digitală, în interior.
Luni, 06 Iunie 2022 | Modele noi

VIDEO: Imagine cu spatele viitoarei generații Volkswagen Amarok

Volkswagen a publicat un nou clip teaser cu viitoarea generație a modelului Amarok. Noul clip dezvăluie cum va arăta partea din spate a noului model, care va fi prezentat oficial în 7 iulie.
Joi, 26 Mai 2022 | Modele noi

Teaser nou cu viitorul Volkswagen Amarok: va avea faruri LED inteligente IQ Light

Volkswagen a dezvăluit un teaser nou cu viitoarea generație a camionetei Amarok. Noile imagini dezvăluie tehnologia farurilor LED inteligente IQ Light, care se va regăsi la liniile de echipare înalte ale noului model. Viitoarea generație Volkswagen Amarok va fi dezvăluită în 7 iulie.
Marti, 17 Mai 2022 | Modele noi

Informații noi despre Volkswagen Amarok: motor V6 diesel dezvoltat de Ford

Volkswagen se pregătește să lanseze noua generație a camionetei Amarok în acest an. După o serie lungă de imagini sugestive și informații oficiale, Volkswagen a confirmat, oficial, că noul Amarok va fi prezentat în 7 iulie. Modelul va fi produs în Africa de Sud și va fi oferit cu o serie de motoare termice, inclusiv un diesel V6.
Marti, 26 Aprilie 2022 | Modele noi

Imagini cu viitorul Volkswagen Amarok: dimensiuni mai mari și 30 de sisteme de siguranță

Divizia de vehicule comerciale din cadrul Volkswagen a publicat o serie de imagini cu prototipurile noii generații Amarok. Aceasta va fi produsă în Africa de Sud și va fi bazată pe platforma lui Ford Ranger.
Duminica, 20 Februarie 2022 | Modele noi

Volkswagen prezintă schițe noi cu exteriorul pick-up-ului Amarok

Divizia de vehicule comerciale a constructorului german a publicat schițe noi cu exteriorul viitoarei generații Volkswagen Amarok. Noua iterație a camionetei va fi lansată în acest an și va primi, în prima fază, un motor diesel V6.
Marti, 01 Februarie 2022 | Modele noi

Volkswagen ar putea lansa un viitor Amarok R, rival pentru Ford Ranger Raptor

Potrivit celor mai recente informații, Volkswagen Vehicule Comerciale ia în considerare dezvoltarea unei versiuni de performanță pentru noua generație Amarok. Aceasta ar urma să rivalizeze cu Ford Ranger Raptor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 14 Ianuarie 2022 | Modele noi

O nouă schiță de design cu viitorul Volkswagen Amarok. Debutează în vara lui 2022

Divizia Volkswagen Vehicule Comerciale a publicat o nouă schiță de design cu viitorul Amarok. Acesta împarte platforma cu Ford Ranger și va fi produs în Africa de Sud.
Miercuri, 08 Decembrie 2021 | Modele noi

Primele schițe cu viitorul Volkswagen Amarok. Va fi produs în Africa de Sud

Constructorul german de automobile a publicat două schițe de design cu noua generație Amarok. Pick-up-ul va debuta în 2022 și va fi produs în Africa de Sud și în Argentina.
Joi, 06 August 2020 | Modele noi

Volkswagen nu exclude lansarea unui pick-up electric: "Este dificil să producem un Amarok electric, dar Rivian demonstrează că se poate"

Volkswagen nu exclude posibilitatea de a dezvolta un pick-up electric asemănător cu Amarok și oferă ca exemplu compania americană Rivian, care va lansa un astfel de model în 2021.
Marti, 17 Martie 2020 | Modele noi

Prima schiță oficială cu viitoarea generație Volkswagen Amarok: platformă comună cu viitorul Ford Ranger și debut programat pentru 2022

Volkswagen a publicat o schiță cu viitoarea generație Amarok. Ca urmare a acordului semnat de grupul german cu Ford, noul model ar urma să împartă platforma cu viitorul Ranger. Debutul comercial este programat pentru 2020.
Vineri, 13 Septembrie 2019 | Modele noi

Viitoarea generație Volkswagen Amarok nu va avea versiuni hibride sau electrice: lansarea este programată pentru 2022

Volkswagen a anunțat că noua generație a pick-up-ului Amarok nu va avea versiuni hibride sau electrice atunci când va apărea pe piață în 2022.
Joi, 20 Iunie 2019 | Tuning

Pachete de performanță pentru Volkswagen Amarok: pick-up-ul nemților primește 306 CP din partea ABT

ABT Sportsline propune o serie de pachete de performanță pentru pick-up-ul Amarok. Vârful de gamă echipat cu motorul diesel de 3.0 litri oferă acum 306 CP și 630 Nm.
Vineri, 22 Iunie 2018 | Intern

Versiunea de 258 CP a pick-up-ului Volkswagen Amarok este disponibilă în România: start de la 43.000 de euro

Volkswagen a publicat lista de prețuri pentru varianta de 258 de cai putere a lui Amarok. Pick-up-ul constructorului german este disponibil în două versiuni de echipare (Highline și Aventura), iar prețul de pornire este de 43.000 de euro cu TVA.
Luni, 16 Aprilie 2018 | Modele noi

Rival pentru Mercedes-Benz Clasa X V6: Volkswagen lansează o versiune de 255 CP pentru pick-up-ul Amarok

Volkswagen Amarok are o versiune nouă. Pick-up-ul constructorului german este disponibil cu un motor diesel V6 de 3.0 litri care produce 255 de cai putere și 580 Nm. Cutia automată și sistemul de tracțiune integrală fac parte din oferta Volkswagen.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, Raliul Dakar, TDI, motorsport, Dakar, Volkswagen Touareg, Pick-up, Volkswagen Amarok, Amarok
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru