Viitoarea generație Volkswagen Amarok: display tip portret și peste 30 de sisteme de asistență

de Alexandru Monenciu
Vineri, 10.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat o nouă imagine teaser cu viitoarea generație Amarok. Este prima care ne ocazia să aruncăm o privire, chiar și digitală, în interior.

Viitoarea generație Volkswagen Amarok este unul dintre cele mai așteptare pick-up-uri. Modelul german va fi dezvoltat pe aceeași arhitectură ca Ford Ranger, iar debutul este programat pentru data de 6 iulie.

Până atunci, însă, divizia Volkswagen Vehicule Comerciale continuă campania de promovare și publică acum o nouă imagine teaser. Una care ne deschide, cel puțin digital, ușa viitorului Amarok.

Potrivit germanilor, display-ul central de tip portret va putea fi comandat în versiuni de 10 sau 12 inch. Acesta integrează, printre altele, sistemul de climatizare, dar și funcția de încălzire a scaunelor față.

Totodată, Volkswagen anunță că viitorul Amarok va oferi peste 30 de sisteme de asistență, 20 dintre acestea fiind o premieră pentru acest model.

Lista include asistent pentru păstrarea benzii de rulare, asistent pentru schimbarea benzii și sistem de recunoaștere a indicatoarelor rutiere.

via Volkswagen Vehicule Comerciale

Comentarii (2)

  • olteanu
    Foarte original! Glumesc...seamana izbitor partea de ecran si guri de aerisire cu Megane/Talisman/Koleos.
    0 0
  • Și cu Volvo...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru