Teaser nou cu viitorul Volkswagen Amarok: va avea faruri LED inteligente IQ Light

de Tiberiu Safta
Joi, 26.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a dezvăluit un teaser nou cu viitoarea generație a camionetei Amarok. Noile imagini dezvăluie tehnologia farurilor LED inteligente IQ Light, care se va regăsi la liniile de echipare înalte ale noului model. Viitoarea generație Volkswagen Amarok va fi dezvăluită în 7 iulie.

Noua generație Volkswagen Amarok este una din cele mai anticipate modele ale mărcii din Wolfsburg. Cea de-a doua iterație a fost confirmată în 2020, iar de atunci, Volkswagen a publicat o serie de schițe și imagini sugestive cu noul model, alături de mai multe informații tehnice.

Acum, Volkswagen a dezvăluit un teaser nou cu viitorul Amarok. Acesta dezvăluie faptul că viitorul model va putea fi echipat cu farurile LED Matrix inteligente IQ Light, o dotare regăsită la alte modele Volkswagen, la liniile de echipare de top.

Noile faruri IQ Light dispun de o tehnologie care reglează intensitatea luminii atunci când este aprinsă faza lungă. Lumina se va regla în funcție de trafic, lumina stradală, luminile semaforului și de luminile viratoare.

Volkswagen Amarok va fi echipat cu peste 30 de sisteme de asistență, scaune reglabile electric în 10 direcții, un instrumentar digital și materiale interioare care imită pielea. Mai mult, noul Amarok va fi oferit cu un motor pe benzină sau cu patru motoare diesel, cuprinse între 2.0 litri și 3.0 litri.

Cel mai mare motor, cel de 3.0 litri V6, este dezvoltat de Ford și va avea 250 de cai putere și un cuplu de 600 Nm.

Motoarele vor transmite puterea către roțile din spate sau către toate roțile.

La momentul lansării vor fi disponibile 4 echipări: Amarok, Life, Style, PanAmericana și Aventura. Noul Volkswagen Amarok va fi dezvăluit în 7 iulie.

via Carscoops

Comentarii (1)

  • Pana când mai citim despre faruri LED ca si mare șmecherie?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru