VIDEO: Imagine cu spatele viitoarei generații Volkswagen Amarok

de Tiberiu Safta
Luni, 06.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat un nou clip teaser cu viitoarea generație a modelului Amarok. Noul clip dezvăluie cum va arăta partea din spate a noului model, care va fi prezentat oficial în 7 iulie.

Continuă seria de imagini și clipuri teaser cu viitoarea generație Volkswagen Amarok. De data aceasta, constructorul german a publicat un clip nou, în care este dezvăluită partea din spate a noului model mult așteptat.

Din clip se poate vedea ușa compartimentului de încărcare, cu noua siglă Volkswagen și cu inscripția "Amarok". De asemenea, se observă și noile stopuri LED desenate în forma literei C și care par a fi extrem de subțiri ca dimensiuni.

Noul Volkswagen Amarok va fi bazat pe platforma T6 dezvoltată de Ford și va avea dimensiuni mai mari decât actuala generație. La momentul lansării vor exista nu mai puțin de 5 linii de echipare, iar cel mai puternic motor va fi un V6 diesel de 3.0 litri, preluat de la actualul Ford Ranger.

A doua generație Volkswagen Amarok va fi dezvăluită, oficial, în 7 iulie.

via Volkswagen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru