Amarok

Marti, 03 Mai 2016 | Modele noi

Un plus de putere: Volkswagen Amarok primeşte un nou motor diesel V6 de 3.0 litri de până la 224 CP

Volkswagen Amarok a primit un facelift care include şi un nou motor diesel V6 de 3.0 litri care furnizează între 163 şi 224 CP.
Sambata, 27 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Limuzină sportivă cu benă: primul VW Amarok V8 TDI costă 200.000 de euro

Casa germană de tuning MTM a dezvoltat o versiune specială a lui Amarok. Aceasta le este dedicată șeicilor și costă mai mult decât un S-Klasse în echipare de top.
Luni, 09 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Volkswagen Amarok Dark Label, o ediţie specială pentru Frankfurt

Volkswagen Amarok primeşte la Frankfurt o ediţie specială, numită Dark Label. Aceasta prezintă o serie de ornamente fumurii şi este bazată pe nivelul de echipare Trendline al versiunii de caroserie cu cabină dublă.
Joi, 09 Mai 2013 | Tuning

VW Amarok R-Style Concept: pick-up cu alură de atlet

Volkswagen şi-a surprins fanii prezenţi la Festivalul de la Wörthersee printr-un concept sport construit pe baza pick-up-ului Amarok.
Miercuri, 14 Noiembrie 2012 | Intern

Poliţia Prahova a primit un Volkswagen Amarok de intervenţie

Poliţiştii care patrulează în cele mai importante zone ale judeţului Prahova vor avea la dispoziţie un VW Amarok de intervenţie pentru cinci luni.
Marti, 06 Noiembrie 2012 | Modele noi

Volkswagen Amarok BiTDI a devenit mai puternic şi este oferit şi cu o transmisie automată

Motorul BiTDI al lui Volkswagen Amarok dezvoltă acum 180 CP, iar clienţii îl pot comanda şi în compania unei transmisii automate cu opt trepte.
Vineri, 03 August 2012 | Modele noi

Volkswagen Amarok primeşte motoare mai puternice şi alte noutăţi pentru generaţia 2013

Odată cu inceperea producţiei lui Amarok Cabină Dublă la fabrica din Hanovra, cei de la Volkswagen au anunţat o serie de noutăţi în gama sa de vehicule utilitare odată cu generaţia 2013.
Luni, 21 Noiembrie 2011 | Modele noi

Volkswagen Amarok SingleCab, primele imagini şi informaţii

Versiunea cu cabină simplă a lui Volkswagen Amarok a debutat pe piaţa din Germania. Modelul se numeşte Amarok SingleCab şi are un spaţiu de încărcare cu o suprafaţă de 3.57 metri pătraţi.
Miercuri, 11 Mai 2011 | Modele noi

Volkswagen l-a prezentat pe Amarok în versiunea Ambulanţă

Expoziţia Rettmobil din 2011 a marcat debutul unui Volkswagen Amarok în versiunea Ambulanţă. Modelul a fost adaptat de o companie specializată în domeniu şi este destinat activităţilor pe teren accidentat.
Joi, 05 Mai 2011 | Video

VIDEO: Volkswagen Amarok dărâmă un horn de 140 tone

Volkswagen a pus în aplicare o iniţiativă îndrăzneaţă de promovare a lui Amarok - doborârea unui horn de 67 metri înălţime şi 140 tone. În mod normal, ar fi fost folosit un excavator de 40 de tone pentru a duce la sfârşit acestă operaţiune.
Miercuri, 24 Noiembrie 2010 | Siguranta

EuroNCAP a testat 15 modele noi. Doar 11 au cinci stele!

EuroNCAP a testat Audi A1, Mini Countryman, Citroen C4, Hyundai ix35, Ford C-Max şi Grand C-Max, Jaguar XF, Kia Sportage şi Venga, Nissan Micra, Opel Meriva, VW Passat, VW Sharan şi Amarok, dar şi primul model chinezesc din istoria organizaţiei europene.
Luni, 22 Noiembrie 2010 | Modele noi

Primul kit de tuning pentru primul pick-up de la Volkswagen

Oettinger a realizat primul pachet de tuning pentru Volkswagen Amarok. Modificările sunt aplicate la nivelul motorului 1.9 BiTDi de 163 CP şi costă 1.090 euro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 06 Iulie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Volkswagen testează Amarok la Nurburgring

Inginerii Volkswagen testează primul pick-up al producătorului din Wolfsburg pe celebrul circuit de la Nurburgring în versiunea cu cabină simplă.
Joi, 27 Mai 2010 | Video

VIDEO: Volkswagen Amarok în Raliul Dakar 2010

Volkswagen a etalat performanţele noului său pick-up, Amarok, în Raliul Dakar 2010. Iată cum s-a comportat vehiculul de asistenţă oficial al Raliului Dakar!
Marti, 16 Februarie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: O noua versiune de caroserie a lui VW Amarok

Volkswagen testeaza o versiune cu doua locuri a lui Amarok, care este optimizata pentru transportul de marfa. Aceasta are deja un aspect definitivat, debutul public fiind asteptat pentru urmatoarele saptamani.
Marti, 01 Decembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Volkswagen a prezentat pick-up-ul Amarok

Volkswagen a prezentat oficial Amarok, o utilitara dedicata celor care iubesc atat marca germana, cat si versiunile de caroserie de tip pick-up.
Marti, 17 Noiembrie 2009 | Motorsport

Volkswagen Amarok este vehiculul de asistenta oficial al Raliului Dakar

VW Amarok isi va face debutul public in Raliul Dakar, ca vehicul oficial de asistenta. Modelul va fi lansat ulterior pe piata din America de Sud.
Miercuri, 07 Octombrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Primele imagini-spion cu Volkswagen Amarok

Primul pick-up mare de la Volkswagen a fost surprins in timpul testelor din preajma circuitului Nurburgring. Modelul Amarok va debuta in Europa in cea de-a doua jumatate a anului viitor.
Joi, 04 Iunie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Noul Pick-up de la Volkswagen se va numi Amarok

Volkswagen a dezvaluit astazi numele primului sau model Pick-up. Amarok va fi lansat in anul 2010, iar numele acestui model inseamna lup in limba inuitilor.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, Raliul Dakar, TDI, motorsport, Dakar, Volkswagen Touareg, Pick-up, Volkswagen Amarok, Amarok
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru