FOTO EXCLUSIV*: O noua versiune de caroserie a lui VW Amarok

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 16.02.2010
Volkswagen testeaza o versiune cu doua locuri a lui Amarok, care este optimizata pentru transportul de marfa. Aceasta are deja un aspect definitivat, debutul public fiind asteptat pentru urmatoarele saptamani.

Volkswagen testeaza o noua versiune de caroserie a lui Amarok, care are o cabina simpla. Modelul este destinat clientilor care au nevoie de o bena cu un spatiu cat mai mare si nu neaparat de capacitatea de a transporta patru pasageri. Spre deosebire de versiunea cu cabina dubla a lui Amarok, exemplarul testat de inginerii Volkswagen pare sa fie o versiune ceva mai ieftina, care nu va beneficia chiar de toate optiunile de care beneficiaza modelul prezentat deja de cei de la Volkswagen.

Prin eliminarea nivelului de dotari Highline, cei de la Volkswagen vor putea oferi un pick-up ieftin si robust care va avea un spatiu mare de depozitare. Spre deosebire de versiunea cu cabina dubla a lui Amarok, cei de la Volkswagen nu s-au mai obosit sa camufleze acest model, deoarece aspectul acestuia era extrem de previzibil.

Gama de motorizari a lui Amarok a ramas neschimbata pentru versiunea cu monocabina a pick-up-ului de la Volkswagen. Avand in vedere faptul ca exemplarul din imagini este lipsit de camuflaj iar exteriorul are un aspect definitivat, ne putem astepta la un debut iminent al acestui model pe piata globala.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia.

Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul Automarket.ro este strict interzisa.

Comentarii (4)

  • Urata cu draci
    6 22
  • George
    VW
    Nu sunt sigur, dar cred ca o sa fie fabricat in Mexic......si se va vinde mai mult pe piata americana.
    4 2
  • @ George
    VW Amarok este construit doar in Argentina
    In momentul de fata, Argentina va fi singura tara in care se va construi Amarok, piata din SUA neintrand pentru moment in planurile VW cu acest model, principalele piete fiind America de Sud, Australia, Rusia si Europa .
    9 0
  • AndreiRN
    Cam tarziu
    Mult prea tarziu s-au trezit si astia sa faca un pickup. Da, e treaba sofisticata tare dar ...... ieftin sa fie.
    1 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru