Primul kit de tuning pentru primul pick-up de la Volkswagen

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 22.11.2010
Oettinger a realizat primul pachet de tuning pentru Volkswagen Amarok. Modificările sunt aplicate la nivelul motorului 1.9 BiTDi de 163 CP şi costă 1.090 euro.

Tunerii de la Oettinger, specializaţi în modificarea modelelor din concernul Volkswagen, au realizat primul pachet pentru Volkswagen Amarok. Amarok este primul pick-up cu platformă dedicată al mărcii Volkswagen şi este un model care a debutat iniţial pe piaţa din America de Sud şi a fost introdus ulterior în Europa. Debutul în România nu a avut încă loc, dar tunerii germani au pregătit deja un pachet de modificări pentru entuziaşti.

Motorul ales a fost unitatea BiTDi de 1.9 litri, care dezvoltă 163 CP şi 400 Nm în standard.În urma modificărilor, puterea a creascut la 190 CP, iar cuplul motor maxim atinge 430 Nm. Pe plaja de turaţii 2.800-4.000 rpm, motorul furnizează 50 Nm în plus faţă de cei 430 Nm. Modificările sunt operate doar la nivelul unităţii ECU, nefiind aplicate alte schimbări la nivelul propulsorului.

Costul modificărilor la motor este de 1.090 euro şi include garaţia şi montajul. Performanţele modelului au fost sporite dramatic, acceleraţia de la 0 la 100 km/h fiind realizată în 10.5 secunde, iar viteza maximă fiind de 187 km/h, nivel ridicat pentru un pick-up.

Via | WorldCarFans

Comentarii (4)

  • Mamaaa cat seamana cu dacia duster................ :))
    10 0
  • Mircea
    greseala in subtitlu
    "motorului 1.9 BiTDi de 163 CP" - 2.0 litri
    7 0
  • hmmm?!
    fetelor, ne hotaram?! e 1.9 sau 2.0 litri? ca incep sa nu va mai cred
    6 0
  • cand am vazut poza am crezut ca e duster :)) dupa acea am citit ca e un Volkswagen seaman leit
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru