Volkswagen Amarok SingleCab, primele imagini şi informaţii

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 21.11.2011
Versiunea cu cabină simplă a lui Volkswagen Amarok a debutat pe piaţa din Germania. Modelul se numeşte Amarok SingleCab şi are un spaţiu de încărcare cu o suprafaţă de 3.57 metri pătraţi.

Volkswagen Amarok a debutat pe piaţa din Germania şi în versiunea cu cabină simplă. Modelul se numeşte Amarok SingleCab şi se mândreşte cu o benă care mai lungă cu 65 de centimetri faţă de versiunea cu cinci locuri, care oferă un spaţiu de încărcare de 3.57 metri pătraţi. Lăţimea spaţiului de încărcare este de 1.22 metri, iar lungimea spaţiului de încărcare este de 2.20 metri, ceea ce înseamnă că bena lui Amarok SingleCab poate găzdui doi Europaleţi unul în spatelui celuilalt, lăsând liberi încă 60 de centimetri din benă.

Fiind vorba de modele comerciale, utilizate în diverse condiţii grele, spaţiul de încărcare al benei este singurul element care contează în acest domeniu. Cei de la Volkswagen Vehiule Comerciale spun că Amarok SingleCab se bucură de un nivel superior de spaţiu faţă de rivalii din segment la nivelul habitaclului, iar partea din spatele scaunelor poate găzdui elemente de valoare fără a îngrădi poziţia optimă în scaun a pasagerilor.

Amarok SingleCab este oferit în compania unui motor 2.0 TDI, oferi în dou versiuni de putere: 122 CP sau 163 CP, cea din urmă fiind un bi-turbo. Clienţii pot opta fie pentru un model cu tracţiune spate, fie pentru un model cu tracţiune integrală 4Motion, echipată cu reductor.Versiunea de bază a lui Amarok SingleCab are un consum mediu de 7.2 litri la sută şi emite 189 de grame de CO2 pe kilometru.

Suspensia acestui model permite transportarea unei mase totale de 1.24 tone. În standard, modelul este oferit alături de ESP, airbag-uri frontale şofer şi pasager şi airbag-uri laterale şofer şi pasager. Clienţilor li se oferă şi o serie de elemente opţionale, printre care se numără sistem de navigaţie, jante din aliaj şi un pachet de stil.

Via | Auto-media

Comentarii (4)

  • da...forte interesanta stire...mai bine puneati un spot publicitar daca asta era scopul..poate era ceva nostim...asa..
    9 9
  • iarmaroc...
    un pachet r-line pe cand?
    4 9
  • astia ar vinde si un rahat stantat cu vw atata timp cat iese banul, penibil!!!
    5 6
  • ce fata de tampon are!!! :)) numai vw putea scoate asa ceva
    7 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru