Teaser nou cu viitorul Volkswagen Amarok. Va fi lansat luna viitoare

de Tiberiu Safta
Joi, 30.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat o imagine și mai multe clipuri teaser noi cu viitoarea generație Amarok. Noul model va fi dezvăluit oficial în 7 iulie.

Constructorul german continuă campania de promovare a noii generații Volkswagen Amarok. Modelul nou a fost anunțat încă din 2020, iar de la sfârșitul anului trecut, au început să apară schițe, imagini și clipuri sugestive cu noul model. Așteptarea nu va mai dura mult, deoarece noul Amarok va fi dezvăluit oficial în 7 iulie.

Noul Amarok va avea, în mod evident, un design complet nou față de generația actuală. În imaginile de până acum, putem observa că Volkswagen s-a concentrat asupra capabilității off-road a noului model. Asta se poate vedea la aripile față, evazate și echipate cu protecții din plastic, alături de jante încălțate în anvelope de teren.

Ca motorizări, noul Amarok va fi disponibil cu un motor pe benzină și cu până la 4 motorizări diesel. Una dintre acestea este un propulsor V6 diesel de 3.0 litri, preluat de la Ford Ranger. Puterea va fi transmisă, în standard, către roțile spate. Clienții vor putea alege între un model cu tracțiune integrală temporară sau permanentă.

Nu lipsește nici tehnologia avansată. Noul Amarok va avea nu mai puțin de 30 de sisteme de asistență activă, care includ, printre altele: sisteme de păstrare a benzii de rulare, asistent pentru schimbarea benzilor, asistent pentru viteză și lumini, cameră cu vedere panoramică și un sistem pentru recunoașterea semnelor de circulație.

De asemenea, Volkswagen Amarok va fi echipat cu un sistem multimedia cu un ecran de 10 inch. Opțional, va fi disponibil și un ecran cu o diagonală mai mare, de 12 inch.

Așteptarea pentru noua generație Volkswagen Amarok nu va mai dura mult. Noul model va fi dezvăluit oficial în 7 iulie, iar vânzările vor începe la finalul anului.

via Volkswagen, Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru