Noul Ford Transit Custom câștigă premiul International Van of the Year 2024

de Tiberiu Safta
Joi, 23.11.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Ford Transit Custom a câștigat oficial premiul International Van of the Year 2024. În același timp, noua generație Ford Ranger a câștigat și premiul International Pick-up Award 2024, împreună cu Volkswagen Amarok.

În urmă cu un an, Ford a lansat noua generație Transit Custom. Modelul este disponibil în versiuni cu motoare diesel, hibride și o versiune electrică, botezată E-Transit Custom. Noul model tocmai a câștigat premiul International Van of the Year 2024, cel mai prestigios premiu pentru vehiculele comerciale ușoare.

Astfel, noul model al Ovalului Albastru s-a impus în fața lui Iveco eDaily, versiunea electrică a utilitarei italiene, dar și în fața lui Renault Trafic E-Tech, care completează podiumul ediției din acest an. Juriul concursului a fost format din 25 de jurnaliști specializați în vehicule comerciale, iar Transit Custom a primit cele mai multe voturi din partea acestora.

Alături de acest premiu, Ford are motiv dublu de bucurie. Asta pentru că noua generație Ranger a câștigat premiul International Pick-up Award 2024. De altfel, ediția din acest an a acestui concurs vede doi câștigători, deoarece noua generație Volkswagen Amarok este de asemenea învingătoare în acest concurs.

via IVOTY

Comentarii (1)

  • Până de Crăciun se anunță și câștigătorul pe 2025… cum naiba se poate știi din Noiembrie 2023 cine-i cel mai tare în 2024??? Cu un “drum” ar trebui acordate și Oscarurile și Balonul de Aur… și de ce nu anunțată și câștigătoarea la Euro’24.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru