Feedback

Ranger

Vineri, 22 Mai | Modele noi

Informații neoficiale despre viitorul Ford Ranger: versiune plug-in hybrid și motor V6 diesel pentru varianta Raptor

Ford pregătește un nou Ranger, iar conform unor surse apropiate companiei, pick-up-ul va fi disponibil și cu un sistem plug-in hybrid de propulsie dezvoltat pornind de la motorul pe benzină de 2.3 litri. Totodată, versiunea Raptor ar urma să primească un V6 diesel de 3.0 litri.
Sambata, 30 Noiembrie 2019 | General

Pentru urmăriri în off-road: pick-up-ul sport Ford Ranger Raptor intră în flota poliției din Marea Britanie

Dacă mașinile de poliție sunt de obicei dedicate echipajelor de șosea, poliția din Marea Britanie mizează din această săptămână pe un Ford Ranger Raptor pentru urmăririle care vor avea loc pe teren accidentat.
Miercuri, 23 Ianuarie 2019 | Modele noi

Noul Ford Ranger, imagini și detalii oficiale: noi motorizări diesel, transmisie automată cu 10 trepte și sisteme de asistență moderne

Noul Ford Ranger a fost prezentat oficial. Pick-up-ul producătorului american promite motorizări noi, o transmisie automată cu 10 trepte și mai multe sisteme de siguranță. Atât la exterior, cât și la interior, Ranger primește câteva modificări minore.
Joi, 08 Februarie 2018 | Modele noi

Ford Ranger Raptor: look impozant și motor diesel de 213 CP și 500 Nm, dar "interzis" europenilor

Nu vă faceți planuri prea mari dacă sunteți cuceriți de design-ul agresiv al noului Ranger Raptor: modelul nu va fi adus în Europa, fiind dezvoltat special pentru piețele din Asia-Pacific.
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

Noul Ford Ranger a debutat la Geneva

Noua generaţie a lui Ford Ranger a debutat astăzi la Salonul Auto de la Geneva cu totul schimbat în afară de nume. Modelul se laudă cu cea mai mare capacitate de tractare din segment - 3.350 kilograme.
Joi, 14 Octombrie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Iată noua generaţie a lui Ford Ranger

Noua generaţie a lui Ford Ranger a debutat astăzi la Salonul Auto din Sydney. Modelul este echipat cu un motor Duratorq de 2.2 litri, care oferă 150 CP şi 375 Nm.
Joi, 09 Septembrie 2010 | Industrie

Mazda şi Ford continuă parteneriatul pentru pick-up-urile BT-50 şi Ranger

Ford şi Mazda şi-au reafirmat parteneriatul pentru producţia de pick-up-uri printr-o investiţie de 350 de milioane de dolari în fabrica AAT din Thailanda.
Marti, 10 Noiembrie 2009 | Modele noi

Ford Ka si Ranger nu vin in Statele Unite ale Americii

Presedintele Ford, Alan Mullaly, a decis sa nu introduca modelele Ka si Ranger pe piata din Statele Unite ale Americii. Modelul Ka este considerat prea mic pentru gusturile poporului american, pe cand Ranger-ul este complet diferit de versiunea vanduta in SUA.
Marti, 02 Iunie 2009 | Premii auto

Touareg, Veracruz si Ranger, premiantii competitiei "Cel mai 4x4"

Volkswagen, Hyundai si Ford au dominat cea de-a 9-a editie a concursului care desemneaza cele mai capabile modele de teren de pe piata romaneasca.
Miercuri, 18 Februarie 2009 | GENEVA 2009

Noul Ford Ranger vine la Geneva

Standul Ford de la Geneva va gazdui premiera europeana a noii genaratii Ranger. Pick up-ul Ford e ceva mai stilat.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru