Ford demarează livrările noului Ranger Raptor în Europa

de Tiberiu Safta
Miercuri, 16.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a început oficial să livreze primele exemplare ale noului Ranger Raptor în Europa. Pe parcurs, camioneta va fi disponibilă și în alte linii de echipare. Deocamdată, este disponibilă doar motorizarea V6 pe benzină de 3.0 litri.

Primele exemplare ale noii generații Ford Ranger Raptor au început să fie livrate către clienți în mai multe piețe din Europa. Pentru început, noua generație a camionetei americane va fi disponibilă doar în versiunea Raptor, care aduce un motor V6 de pe benzină bi-turbo, de 3.0 litri.

Propulsorul livrează 292 de cai putere și un cuplu de 491 de Nm. Puterea este livrată către toate roțile, iar motorul este cuplat la o cutie de viteze automată cu 10 trepte.

La începutul lui 2023 va fi disponibilă și o motorizare diesel de 2.0 litri bi-turbo. Livrările versiunii cu această motorizare vor începe abia în vara anului viitor. Acest motor va fi disponibil exclusiv în Europa.

via Ford

Comentarii (2)

  • inexorabil
    N-ar strica să fie comandat şi de SRI & DGPI pentru misiunile lor speciale. Oricum au mintea în colţuri – aşa însă, o vor avea în V.
    4 0
  • De ce sa dea 60,000 de euro pe un Raptor cand pot da 80,000 de euro pe un Logan cu girofar?
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru