Ranger Raptor

Miercuri, 16 Noiembrie 2022 | Industrie

Ford demarează livrările noului Ranger Raptor în Europa

Ford a început oficial să livreze primele exemplare ale noului Ranger Raptor în Europa. Pe parcurs, camioneta va fi disponibilă și în alte linii de echipare. Deocamdată, este disponibilă doar motorizarea V6 pe benzină de 3.0 litri.
Luni, 31 Octombrie 2022 | Modele noi

Teaser cu o nouă versiune a lui Ford Ranger Raptor

Ford Performance a publicat un teaser care anunță o nouă versiune pentru modelul de performanță Ranger Raptor. Aceasta va debuta în 1 noiembrie.
Miercuri, 18 Mai 2022 | Intern

Noul Ford Ranger Raptor poate fi comandat în România: start de la 66.500 euro

Ford deschide comenzile pentru noua generație Ranger Raptor. În România, pick-up-ul de performanță pornește de la 66.532 de euro cu TVA inclus. Livrările vor începe în această toamnă.
Marti, 22 Februarie 2022 | Modele noi

Noua generație Ford Ranger Raptor: V6 twin-turbo, pe benzină, 288 CP și diferențiale blocabile

Noua generație Ford Ranger Raptor a debutat oficial cu un motor V6 twin-turbo, pe benzină, 288 CP și două diferențiale blocabile. În România, lista de comenzi va fi deschisă la jumătatea lunii martie.
Joi, 10 Februarie 2022 | Modele noi

VIDEO: Demonstrație de forță în off-road cu viitorul Ford Ranger Raptor

Constructorul american de automobile a publicat primul teaser video cu viitorul Ranger Raptor. Totodată, aflăm și când va debuta oficial: 22 februarie.
Joi, 20 Mai 2021 | Modele noi

Ford pregătește o nouă ediție specială pentru Ranger Raptor în Europa. Debut în 25 mai

Ford anunță, prin intermediul unui teaser video, lansarea unei noi ediții speciale pentru Ranger Raptor în Europa. Debutul este programat pentru 25 mai.
Vineri, 22 Mai 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre viitorul Ford Ranger: versiune plug-in hybrid și motor V6 diesel pentru varianta Raptor

Ford pregătește un nou Ranger, iar conform unor surse apropiate companiei, pick-up-ul va fi disponibil și cu un sistem plug-in hybrid de propulsie dezvoltat pornind de la motorul pe benzină de 2.3 litri. Totodată, versiunea Raptor ar urma să primească un V6 diesel de 3.0 litri.
Sambata, 30 Noiembrie 2019 | General

Pentru urmăriri în off-road: pick-up-ul sport Ford Ranger Raptor intră în flota poliției din Marea Britanie

Dacă mașinile de poliție sunt de obicei dedicate echipajelor de șosea, poliția din Marea Britanie mizează din această săptămână pe un Ford Ranger Raptor pentru urmăririle care vor avea loc pe teren accidentat.
Marti, 21 August 2018 | Modele noi

Ford Ranger Raptor ajunge în Europa: versiunea de performanță a pick-up-ului are motor de 213 CP și cutie de viteze automată cu 10 trepte

Ford a lansat pe piața europeană Range Raptor, versiunea de performanță a pick-up-ului american. Acesta este echipat cu un motor diesel de 2.0 litri și 213 CP și cu o cutie de viteze automată cu 10 trepte.

Tag-uri similare

Ford, Ranger Raptor, Ford Ranger Raptor
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru