VIDEO: Demonstrație de forță în off-road cu viitorul Ford Ranger Raptor

de Alexandru Monenciu
Joi, 10.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul american de automobile a publicat primul teaser video cu viitorul Ranger Raptor. Totodată, aflăm și când va debuta oficial: 22 februarie.

La finalul lunii noiembrie 2021, Ford a lansat noua generație a modelului Ranger. Acum a venit momentul să aflăm când vom face cunoștință și cu mult-așteptatul Ranger Raptor.

Constructorul din Dearborn a publicat mai multe imagini, un teaser video și a făcut marele anunț. Data pe care trebuie să o salvezi în calendar este 22 februarie.

Prototipul care apare în clipul alăturat este parțial camuflat, dar se pot observa câteva diferențe comparativ cu versiunea obișnuită a lui Ranger. Spre exemplu aripile mai late, roțile mai mari, mai multe elemente de protecție și o gardă la sol mai mare.

Noua generație Ford Ranger Raptor va fi echipată cu un motor V6 EcoBoost, pe benzină.

via Ford

Comentarii (1)

  • Adrian
    Suspensia aia smechera, si protectiile si toate jmecheriile vin in standard? Sau Raptor e si el o clasa in sine, cu 1500 de optionale?
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru