Noul Ford Ranger Raptor poate fi comandat în România: start de la 66.500 euro

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 18.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford deschide comenzile pentru noua generație Ranger Raptor. În România, pick-up-ul de performanță pornește de la 66.532 de euro cu TVA inclus. Livrările vor începe în această toamnă.

Constructorul american de automobile a lansat noua generație Ranger Raptor în luna februarie. Sub capotă regăsim un motor V6 de 3.0 litri, twin-turbo, pe benzină, care dezvoltă 288 CP și 491 Nm cuplu.

Din pachet mai face parte o transmisie automată cu 10 trepte, sistem anti-lag, tracțiune integrală permanentă, cutie de transfer cu două trepte, două diferențiale blocabile și suspensia Fox cu amortizoare de 2.5 inch și Live Valve.

Cel de la volan are la dispoziție 7 moduri de conducere. Tot la interior avem un instrumentar de bord digital, cu ecran de 12.4 inch, și un display central de 12 inch pentru sistemul multimedia SYNC4A.

Acum, Ford deschide comenzile pentru noua generație Ranger Raptor. În România, pick-up-ul de performanță pornește de la 66.532 de euro, cu TVA inclus (55.910 euro fără TVA).

Primele exemplare vor fi livrate, la noi în țară, în toamna acestui an.

via Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru