Ford pregătește o nouă ediție specială pentru Ranger Raptor în Europa. Debut în 25 mai

de Alexandru Monenciu
Joi, 20.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford anunță, prin intermediul unui teaser video, lansarea unei noi ediții speciale pentru Ranger Raptor în Europa. Debutul este programat pentru 25 mai.

Ford Ranger Raptor este un pick-up foarte popular în Europa, impresionându-și fanii cu abilitățile sale în off-road. Acum, va primi o nouă ediție specială care va fi disponibilă pe Bătrânul Continent și va debuta în 25 mai.

Anunțul a fost făcut prin intermediul unui teaser video creat de Team Fordzilla, departamentul de "sim-racing" al producătorului din Dearborn.

Ford nu a oferit prea multe detalii despre această nouă ediție specială, spunând doar că aduce câteva îmbunătățiri exterioare și interioare care să "facă pick-up-ul de performanță mai distinctiv și mai dorit de către clienți," susține Stefan Muenzinger, manager al diviziei europene Ford Performance.

Așadar, Ranger Raptor va primi doar modificări estetice, ceea ce înseamnă că departamentul tehnic va rămâne neschimbat. În consecință, unitatea de 2.0 litri twin-turbo diesel, va dezvolta în continuare 213 cai putere și 500 Nm cuplu.

Singura transmisie disponibilă este una automată cu 10 trepte.

Suta de kilometri pe oră este atinsă în 10.6 secunde, în ciuda celor 2.5 tone pe care le are modelul american.

via Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru