Raptor

Luni, 13 Februarie 2023 | Oameni si masini

Ford îi învață pe clienții lui Bronco Raptor cum să conducă în off-road

Clienții noului model de teren Ford Bronco Raptor beneficiază de un program special din partea mărcii americane. Mai exact, Ford le oferă acestora cursuri de conducere în off-road, printr-un program special dezvoltat de divizia Ford Performance în colaborare cu mai mulți piloți de competiții off-road.
Miercuri, 16 Noiembrie 2022 | Industrie

Ford demarează livrările noului Ranger Raptor în Europa

Ford a început oficial să livreze primele exemplare ale noului Ranger Raptor în Europa. Pe parcurs, camioneta va fi disponibilă și în alte linii de echipare. Deocamdată, este disponibilă doar motorizarea V6 pe benzină de 3.0 litri.
Marti, 01 Noiembrie 2022 | Modele noi

Ford dezvăluie o nouă versiune a lui Ranger Raptor pentru cursele de rally-raid

Ford a publicat primele imagini oficiale cu o nouă mașină de competiție, bazată pe modelul Ranger Raptor. Noul model a fost creat special pentru cursele de rally-raid și va participa la celebrul eveniment Baja 1000.
Luni, 18 Iulie 2022 | Modele noi

OFICIAL: Acesta este Ford F-150 Raptor R, cel mai puternic pick-up din istoria americanilor

Ford a lansat oficial noul F-150 Raptor R, cel mai puternic pick-up din seria Raptor din istorie. Noul model este modificat special pentru off-road, iar sub capotă se ascunde un motor V8 supraalimentat.
Marti, 04 Noiembrie 2008 | Modele noi

Cel mai agresiv pick-up din lume: Ford F-150 SVT Raptor

Ford isi improspateaza gama de pickup-uri cu versiunea F-150 SVT Raptor a cunoscutului F-150. Cuvant de ordine: agresivitate.
Miercuri, 13 August 2008 | Concepte

Conceptul Lamborghini Zagato Raptor, scos la vanzare

Unul dintre cele mai apreciate concepte ale anilor '90, unicatul Raptor creat de Zagato si Lamborghini, e scos la vanzare.

Tag-uri similare

Ford, Lamborghini, Zagato, F-150, SLR Stirling Moss, Raptor
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru