Pentru fanii off-road: Ford Ranger primește versiunile Wildtrak X și Tremor

de Alexandru Monenciu
Marti, 28.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul american de automobile anunță versiunile Wildtrak X și Tremor pentru modelul Ranger, cel mai bine vândut pick-up din Europa. Comenzile vor fi deschise în luna aprilie 2023.

Ford Ranger este cel mai bine vândut pick-up din Europa. Anul trecut, modelul american a avut o cotă de piață record, de 44.9%, și o creștere anuală a cotei de 18%.

ȘASIU REPROIECTAT ȘI AMORTIZOARE BILSTEIN DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ

Pentru a menține ridicat interesul clienților pentru modelul Ranger, mai ales al fanilor off-road, Ford anunță acum versiunile Wildtrak X și Tremor. Ambele vin cu un șasiu reproiectat, dar și cu amortizoare Bilstein în echiparea standard.

Noul Ford Ranger Wildtrak X este bazat pe modelul Wildtrak, dar propune o gardă la sol mai ridicată cu 26 de milimetri și un ecartament cu 30 de milimetri mai lat. Clienții mai primesc protecții din oțel sub mașină, grilă Negru Asphalt, faruri cu matrice LED (opționale) și jante de 17 inch, negre.

Din pachet mai fac parte un set de anvelope All-Terrain, scaune îmbrăcate în piele de căprioară, broderie Wildtrak X și cusături Portocaliu Cyber.

Versiunea Ranger Wildtrak X este echipată cu motorul EcoBlue de 2.0 litri, care dezvoltă 205 CP și 500 Nm cuplu.

Transmisia automată cu 10 trepte și sistemul de tracțiune integrală sunt și ele prezente.

TEHNOLOGII DEDICATE PENTRU OFF-ROAD

Printre tehnologiile dedicate pentru off-road regăsim Trail Turn Assist, Trail Control (pilot automat pentru teren accidentat) și modul Rock Crawl.

De partea cealaltă, noul Ford Ranger Tremor este bazat pe versiunea Ranger XLT. Împarte configurația mecanică, sistemul de tracțiune integrală și tehnologiile cu Wildtrak X.

În standard, este echipat cu o bară sport tubulară, trepte laterale din aluminiu, detalii exterioare în nuanța Gri Boulder și grilă închisă la culoare. Mai departe, scaunele și podeaua sunt rezistente la apă și sunt ușor de curățat.

Ambele versiuni ale lui Ford Ranger pot fi echipate cu sistemul Flexible Rack, o premieră în segment. Pe scurt, acesta permite transportarea obiectelor lungi deasupra plafonului, eliberând astfel spațiul din benă.

Ford Ranger Wildtrak X și Ranger Tremor vor putea fi comandate începând cu luna aprilie 2023.

Primele exemplare vor fi livrate în al treilea trimestru din 2023.

via Ford

Comentarii (1)

  • Nu se poate ! Ranger Wildtrak cu motor de 2 litri? Unde e cel de 3 litri benzina de pe Ranger Raptor sau mult asteptatul 3 litri diesel ? Insemana ca pastrez veriunea anterioara de 3,2 litri diesel…..
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru