Noua generație Ford Ranger debutează în 24 noiembrie

de Alexandru Monenciu
Luni, 01.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul american de automobile a anunțat că noua generație Ranger debutează în 24 noiembrie. Ford nu a oferit detalii tehnice, dar a menționat că va fi "cel mai versatil și mai capabil" Ranger de până acum.

Ford continuă campania de promovare a noii generații Ranger. De această dată, însă, constructorul american de automobile a publicat un clip video și o imagine teaser, dar a și anunțat data lansării.

Așadar, noul Ranger debutează oficial în 24 noiembrie și va fi comercializat în peste 180 de țări. Mai mult, modelul american va sta la baza viitorului Volkswagen Amarok.

Ford nu a oferit detalii tehnice despre viitorul pick-up, dar a menționat că va fi "cel mai versatil și mai capabil" Ranger de până acum. În procesul de dezvoltare au fost implicați peste 5.000 de proprietari Ranger din toată lumea, iar prototipurile au fost testate în unele dintre cele mai grele condiții de pe Pământ.

Spre exemplu, au parcurs peste 10.000 de kilometri în deșert, la temperaturi de 50 de grade Celsius, dar și pe trasee de off-road cu un grad ridicat de dificultate.

via Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru