Primele schițe cu viitorul Volkswagen Amarok. Va fi produs în Africa de Sud

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 08.12.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat două schițe de design cu noua generație Amarok. Pick-up-ul va debuta în 2022 și va fi produs în Africa de Sud și în Argentina.

Volkswagen Amarok a debutat pentru prima oară în 2010 și de atunci au fost comercializate peste 800.000 de exemplare la nivel global. Acum, Amarok se pregătește de o nouă generație, una care va debuta anul viitor, potrivit constructorului german de automobile.

Odata cu acest anunț, Volkswagen a publicat și două schițe de design. Așa cum bine știm, noul Amarok va împărți platforma cu Ford Ranger, dar designul le aparține în totalitate oamenilor din Wolfsburg.

Constructorul german promite mai multe echipamente la interior, sisteme de siguranță în plus față de iterația actuală, dar și abilități bune în off-road.

Noua generație Volkswagen Amarok va fi produsă, în continuare, în Argentina, dar și în Africa de Sud. La dezvoltarea pick-up-ului au colaborat echipe din Australia și Europa.

Modelul german va debuta pe piața europeană la finalul anului 2022.

via Volkswagen Vehicule Comerciale

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru