Noul Volkswagen Amarok Camper: suspensie înălțată și anvelope de teren noi

de Tiberiu Safta
Vineri, 25.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a dezvăluit o versiune camper pentru camioneta Amarok. Noul model primește un plafon retractabil, suspensie înălțată și anvelope de teren, printre altele.

La scurt timp după ce am făcut cunoștință cu noul concept Volkswagen T7 California, constructorul de la Wolfsburg rămâne axat pe ieșirile în aer liber și prezintă încă un camper. De această dată avem de-a face cu noul Amarok Camper, o camionetă transformată special pentru aventuri și prezentată în cadrul Salonului de Rulote de la Düsseldorf.

Noua versiune Amarok Camper a fost creată în colaborare cu Genesis Import GmbH și primește o serie de modificări specifice unui astfel de vehicul. Primul element nou este un plafon retractabil, montat deasupra acoperișului benei. Plafonul dublează ca un cort de dormit, iar din părțile laterale pot fi trase și copertine.

Camioneta mai primește și proiectoare suplimentare montate în față și pe plafon, alături de o suspensie înălțată și anvelope speciale de teren. Versiunea Camper este bazată echiparea PanAmericana, iar modelul primește faruri LED Matrix, stopuri LED, scaune față acționate electric și îmbrăcate în piele și ecran central de 12 inch.

Sub capota noului Amarok Camper se ascunde un motor V6 diesel de 3.0 litri turbo de 240 de cai putere și 600 Nm.

Puterea este transmisă către toate roțile, iar motorul este cuplat la o cutie automată cu 10 trepte.

via Volkswagen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru