Leonardo DiCaprio va produce un film despre scandalul Dieselgate

de Sebastian Toma
Marti, 13.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Scandalul Dieselgate va ajunge pe ecranele mari, anunță englezii de la Independent. Celebrul Leonardo DiCaprio va fi producătorul unei ecranizări a cărții "Too Big To Fall", pe care o scrie în prezent Jack Ewing.

Criza VW: tot ce trebuie să știi despre scandalul Dieselgate

Scandalul Dieselgate, pornit de la faptul că nemții de la Volkswagen Group au fost prinși că utilizau un dispozitiv de păcălire a testelor de emisii, a inspirat un autor american să scrie o carte și chiar să-i vândă drepturile de ecranizare. Potrivit englezilor de la Independent, autorul Jack Ewing lucrează la o carte numită "Too Big To Fall", în care va detalia scandalul emisiilor motoarelor TDI EA189 de la Volkswagen, iar compania Paramount a cumpărat deja drepturile de adaptare a cărții la marele ecran și de realizare a unui film pe acest subiect.

Potrivit celor de la Independent, Leonardo DiCaprio și Jennifer Davidsson vor fi producătorii viitoarei pelicule. În caz că numele Jennifer Davidsson nu vă sună cunoscut, cum nu a fost nici pentru noi, aflați că a fost responsabilă de producție pentru pelicule precum "The Ides of March", "Orphan" și "Red Riding Hood", filme la care a colaborat cu celebrul actor din Titanic, aflat în echipă tot în rolul de producător.

Altfel spus, ecihpa DiCaprio/Davidsson promite să fie responsabilă de ecranizarea poveștii din spatele scandalului Dieselgate până la momentul izbucnirii acestuia.  

Urmareste Automarket
Cartea jurnalistului Jack Ewing de la New York Times va cerceta evoluția Volkswagen și modul în care strategia sa de creștere a alimentat scandalul Dieselgate, spun cei de la The Hollywood Reporter. Aceeași sursă anunță "o sumă cu șase cifre" în dreptul valorii de tranzacționare a drepturilor de ecranizare a cărții la care lucrează Ewing.

Via Independent | Sursă foto

Comentarii (8)

  • DiCaprio va fi unul dintre cei doi ingineri vinovați.

    Se pare că știrile cu acest scandal sunt abia la început, nici măcar o zi de pauză.
    16 1
  • celalalt inginer e chiar Jack Ewing

    case closed!

    meritam felicitari....
    14 1
  • De fapt cauza reala a "caderii" celor doi ingineri, Di Caprio si Ewing a fost Jennifer, posesoare de VW diesel, care i-a rugat cu lacrimi in ochi s-o ajute sa-si certifice masina. Era ingrozita sa nu pateasca precum Julia Roberts. Auzise ca a lasat-o barbatul deoarece conducea o toiota primus.
    8 8
  • Ba, nici Joseph Goebbels nu ar fi venit cu o asemenea idee de propaganda impotriva Uniunii Sovietice. Well played 'Murica, well played...

    Dupa asta o sa urmeze o carte cu drepturi de ecranizare in care Brad Pitt o sa ne povesteasca cum masinile americane si eventual si cele japoneze scot papadii si fluturasi pe teava de evacuare (nu ca aia din partea I a filmului) si gata, Detroit e din nou pe picioare.
    7 2
  • Goebbels l-ar fi bagat la camera de gazare pe DiCaprio pentru asemenea ofensa la adresa marcii poporului, "mandretea" fortei naziste
    10 1
  • @mowgli, io am auzit ca Rezistenta Franceza de pe Automarket le-a soptit oarece informatii ecologistilor din US. Ultima demascare este ca inginerul John Ewing e de fapt JR Ewing din serialul Dallas. Dupa ce a pacalit Europa sa treaca pe diesel, vroia sa aduca motoarele si in US, sa se extinda si pe motorina. Noroc cu Rezistenta Franceza de 2 ohmi care i-a sabotat planurile fara mila.
    3 7
  • Foarte interesant! Sa speram ca acest film va mai ''documenta'' putin mintile obosite pro VAGiste si Bemveiste, poate cine stie, vom scapa de TE DE IUri....UPSSS am comis-o iar imi iau minusuri de la pseudo-fani.....
    3 11
  • inexorabil
    Ești malițios, Mowgli. Principalul beneficiar de pe urma “mega-scandalului” nu va fi “Obama Communist Motors”…Acum, după ce am ieșit de sub umbrela naționalizării, ne numim “Am dat-o ȋn Barră Motors”. Puțin respect, te rog :D
    5 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru