Noutati VW

Marti, 13 Octombrie 2015 | General

Leonardo DiCaprio va produce un film despre scandalul Dieselgate

Scandalul Dieselgate va ajunge pe ecranele mari, anunță englezii de la Independent. Celebrul Leonardo DiCaprio va fi producătorul unei ecranizări a cărții "Too Big To Fall", pe care o scrie în prezent Jack Ewing.
Joi, 16 Aprilie 2015 | Modele noi

Volkswagen Transporter a ajuns la a şasea generaţie

Volkswagen a prezentat noua generaţie Transporter, care poartă codul T6. Aceasta debutează la 65 de ani de la apariţia primului model.
Joi, 19 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Volkswagen Passat Alltrack ajunge la a doua generaţie

Volkswagen a prezentat varianta Alltrack a noii generaţii Passat. Modelul este bazat pe caroseria Variant şi are în standard tracţiune integrală. Debutul public are loc în martie, la Salonul Auto de la Geneva.
Miercuri, 18 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Volkswagen Sharan primeşte un facelift discret

Volkswagen a prezentat primele imagini ale versiunii restilizate a lui Sharan. Modelul va avea debutul public la Salonul Auto de la Geneva, iar listele de comenzi vor fi deschise în aprilie.
Marti, 06 Ianuarie 2015 | Tehnologie

Volkswagen prezintă viitoarele soluţii de conectivitate prin Connected Golf Concept

Pe lângă Golf R Touch Concept, cei de la Volkswagen au adus la CES 2015 un alt concept bazat pe Golf, de data aceasta concentrat pe expunerea posibilităţilor de conectivitate ale vehiculului.
Joi, 09 Octombrie 2014 | Modele noi

Volkswagen ia în considerare mai multe modele de performanţă "R"

Volkswagen ar putea să-şi mărească portofoliul de modele sportive care poartă denumirea "R", spune Dr. Heinz-Jakob Neusser, directorul departamentului de dezvoltare motorizări al mărcii.
Luni, 14 Iulie 2014 | Modele noi

Volkswagen Scirocco R facelift: 280 CP şi 0-100 km/h în 5.5 secunde

Volkswagen a publicat specificaţiile tehnice ale lui Scirocco R facelift. Versiunea de performanţă a coupe-ului compact dezvoltă acum 280 CP şi poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în 5.5 secunde.
Joi, 22 Mai 2014 | Modele noi

Volkswagen Golf R 400 ar putea primi o transmisie DSG cu 10 trepte

Volkswagen ia în considere introducerea unei transmisii DSG cu 10 trepte în dotarea lui Golf R 400, pentru eventualitatea în care modelul va primi o versiune de serie.
Marti, 06 Mai 2014 | Modele noi

Volkswagen Golf Sportsvan, înlocuitorul lui Golf Plus, se prezintă

Volkswagen a prezentat versiunea de serie a lui Golf Sportsvan, succesorul lui Golf Plus. Modelul este un monovolum compact bazat pe platforma lui Golf VII şi aduce noi sisteme de siguranţă în gama compactă a germanilor.
Marti, 22 Aprilie 2014 | Industrie

Volkswagen a definitivat designul primului său model low-cost

Nemţii de la Volkswagen au definitivat aspectul final şi conceptul de bază al viitorului model low-cost. Hans Demant, unul dintre responsabilii proiectului respectiv, spune că toate componentele vor fi produse în China.
Joi, 17 Aprilie 2014 | Modele noi

Volkswagen Touareg facelift se prezintă

A doua generaţie a lui Volkswagen Touareg a primit o restilizare. Toate motoarele V6 TDI respectă normele Euro 6, blocurile optice bi-xenon sunt standard, interiorul are materiale, culori şi dotări noi, iar exteriorul a fost redesenat.
Joi, 03 Aprilie 2014 | Intern

Preţuri Volkswagen Polo facelift: start de la 11.450 euro

Volkswagen Polo facelift este disponibil pentru comandă pe piaţa din România. Versiunea 1.0 MPi Trendline 60 CP cu trei uşi pleacă de la 11.447 euro cu TVA inclus.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 19 Martie 2014 | Modele noi

Volkswagen Tiguan şi Porsche Panamera primesc noi generaţii în 2016

Volkswagen va deschide o nouă fabrică în Europa, care va începe producţia în anul 2016. Odată cu aceasta, nemţii au confirmat lansarea noilor Volkswagen Tiguan şi Crafter pentru anul respectiv, odată cu noua generaţie a lui Porsche Panamera.
Vineri, 28 Februarie 2014 | Industrie

Presă: dezvoltarea diviziei low-cost Volkswagen întâmpină probleme

Divizia low-cost pregătită de Volkswagen pentru a rivaliza Dacia întâmpină probleme de implementare, titrează englezii de la Autocar citând surse din cadrul corporaţiei germane.
Vineri, 28 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Volkswagen T-Roc Concept prezintă aspectul viitoarelor SUV-uri ale mărcii

Volkswagen va aduce la Salonul Auto de la Geneva conceptul T-Roc. Exponatul prefigurează un SUV cu trei uşi, de segment B, care are şi plafon decapotabil.
Miercuri, 26 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Volkswagen CrossPolo, Polo GT şi Polo BlueMotion au primit un facelift

Volkswagen a restilizat şi ceilalţi membri ai gamei Polo. Aceştia vor debuta, odată cu hatchback-ul pe care sunt bazaţi, la Salonul Auto de la Geneva.
Marti, 28 Ianuarie 2014 | Modele noi

Volkswagen Polo facelift: schimbări subtile pentru subcompacta germană

Volkswagen a prezentat astăzi primele imagini oficiale ale lui Polo facelift. Modelul de clasă mică a primit o restilizare discretă şi o gamă de motorizări actualizată, unele unităţi fiind cu până la 21% mai eficiente.
Luni, 25 Noiembrie 2013 | Modele noi

Volkswagen vrea să-l implice pe Ogier în dezvoltarea modelelor de performanţă

Volkswagen vrea să-l folosească pe Sébastien Ogier şi în scop de pilot de teste pentru viitoarele modele de performanţă destinate drumurilor publice. Ogier şi-a dat deja aportul în dezvoltarea lui Golf R, spune şeful departamentului de dezvoltare de la Volkswagen.
Vineri, 20 Septembrie 2013 | Modele noi

Grupul Volkswagen va lansa şapte modele hibride plug-in în 2014

Portofoliul Grupului Volkswagen se va îmbogăţi cu şapte modele plug-in hybrid în decursul anului viitor, informează americanii de la Motor Trend citând surse din cadrul companiei.
Vineri, 13 Septembrie 2013 | Modele noi

Volkswagen: "Vom avea şi noi un motor 1.0 turbo cu trei cilindri"

Dr. Hans-Jakob Neusser, şeful departamentului de cercetare şi dezvoltare de la Volkswagen, a confirmat o motorizare turbo cu trei cilindri în linie în gama producătorului german.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, Touareg, Volkswagen Touareg, noutati VW, modele noi VW, record VW, Panamericana, TDI Panamericana
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru