Motoare TDI Volkswagen

Joi, 26 Noiembrie 2015 | Industrie

Volkswagen ne arată cum va repara motoarele afectate de scandalul Dieselgate în Europa

Reprezentanții Volkswagen au dezvăluit cum vor repara motoarele diesel din seria EA 189 pentru mașinile vândute în Europa. Reparația nu afectează performanțele sau consumul de carburant.
Joi, 15 Octombrie 2015 | Industrie

Dieselgate continuă: Volkswagen pregătise un al doilea sistem de păcălire a emisiilor în SUA

Scandalul Dieselgate capătă noi dimensiuni în SUA, unde oficialii Volkswagen au recunoscut că aveau un sistem suplimentar de păcălire a testelor de emisii, pe care voiau să-l folosească pe mașinile generație 2016.
Marti, 13 Octombrie 2015 | General

Leonardo DiCaprio va produce un film despre scandalul Dieselgate

Scandalul Dieselgate va ajunge pe ecranele mari, anunță englezii de la Independent. Celebrul Leonardo DiCaprio va fi producătorul unei ecranizări a cărții "Too Big To Fall", pe care o scrie în prezent Jack Ewing.
Vineri, 09 Octombrie 2015 | Industrie

Managerii nu știau de soft-ul de păcălire a emisiilor. Șeful VW SUA: "Doi ingineri sunt vinovați"

Michael Horn, șeful diviziei americane a Volkswagen, a declarat că implementarea dispozitivului de păcălire a emisiilor a fost decisă de o echipă de ingineri, nu de managerii companiei.
Joi, 08 Octombrie 2015 | Industrie

Dieselgate: Procurorii şi Poliţia au perchiziționat sediul Volkswagen din Wolfsburg

Procurorii germani au percheziţionat sediul concernului Volkswagen și mai multe filiale în căutarea documentelor care să descopere toți vinovații din spatele scandalului Dieselgate.
Marti, 06 Octombrie 2015 | Industrie

Continental se disculpă în cazul Dieselgate: software-ul de management motor al unității 1.6 TDI nu poate păcăli testele de emisii

Reprezentanții Continental au declarat că nu au furnizat unități ECU pentru motoarele TDI ale Volkswagen Group care să fie echipate cu sistem de păcălire a testelor de emisii.
Marti, 29 Septembrie 2015 | Industrie

Primul recall din scandalul Dieselgate: importatorul Volkswagen în Elveția recheamă toate exemplarele afectate

Scandalul Dieselgate anunță prima rechemare în service. Toate modelele Volkswagen echipate cu sistemul de păcălire a testului de emisii vândute în Elveția vor fi rechemate în service, fiind așteptate aproape 129.000 de mașini la service.
Vineri, 10 Octombrie 2014 | Modele noi

Volkswagen Golf GTD ar putea primi o versiune R de 240 CP

Volkswagen ar putea echipa modelul Golf GTD cu o motorizare diesel de 240 CP şi 500 Nm, preluată de la Passat BiTurbo 2.0 TDI. Această versiune s-ar putea numi Golf GTD R, titrează australienii de la Motoring.com.
Miercuri, 29 Mai 2013 | Modele noi

Volkswagen XL1 va fi disponibil doar în regim de leasing

Volkswagen va comercializa modelul XL1, lansat la Salonul Auto de la Geneva, doar în regim leasign. Primul lot va include 50 de unităţi, urmând ca acesta să fie suplimentat în funcţie de cerere.
Marti, 23 Octombrie 2012 | Modele noi

Volkswagen Up! va primi un motor TDI cu doi cilindri

Ulrich Hackenberg, şeful departamentului de Cercetare şi Dezvoltare de la Volkswagen, a confirmat dezvoltarea unei versiuni TDI cu doi cilindri a lui Up!.

Tag-uri similare

Volkswagen, modele noi Volkswagen, TDI, up!, Volkswagen up!, motoare Volkswagen, Up, VW Up!, motoare TDI, motoare TDI Volkswagen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru