Volkswagen T-Roc

Vineri, 04 August 2017 | Modele noi

Volkswagen continuă campania de teasing a SUV-ului T-Roc: două schițe noi cu fratele mai mic al lui Tiguan

În 23 august îl vom cunoaște pe noul Volkswagen T-Roc, fratele mai mic al lui Tiguan. Viitorul SUV promite un design "bărbătesc" și motorizări preluate din gamele Polo și Golf.
Marti, 01 August 2017 | Modele noi

Un nou SUV în gama Volkswagen: T-Roc debutează în 23 august

În 23 august îl vom cunoaște pe Volkswagen T-Roc. Cel mai nou produs al constructorului german este poziționat sub Tiguan și promite să urce rapid în preferințele clienților.
Vineri, 26 Mai 2017 | Modele noi

Volkswagen pregătește SUV-uri de performanță: T-Roc R, primul model din noua gamă?

Volkswagen vrea să acopere cererea de SUV-uri de performanță prin lansarea unor versiuni speciale R pentru modele din propria gamă. Primul pe listă ar putea fi Volkswagen T-Roc R.
Joi, 23 Martie 2017 | Modele noi

Prima imagine cu viitorul Volkswagen T-Roc: un Tiguan mai mic cu motorizări preluate de la Polo și Golf

Volkswagen T-Roc, noul SUV care va fi prezentat în iunie, va fi poziționat sub Tiguan și va prelua o parte dintre motorizările lui Polo și Golf. Modelul va avea în viitor și o versiune electrică, dar și una plug-in hybrid.
Duminica, 13 Noiembrie 2016 | Modele noi

Abia ne-am obișnuit cu Atlas, că mai vine un SUV: Volkswagen T-Roc se lansează în 2017 și va fi poziționat sub Tiguan

Volkswagen T-Roc este viitorul SUV pregătit de germani pentru 2017 care va fi poziționat sub Tiguan și va avea același ampatament și o gamă asemănătoare de motoare cu Golf 7 facelift.
Miercuri, 27 Ianuarie 2016 | Concepte

A sunat ceasul deșteptător pentru Volkswagen: germanii vor lansa T-Cross, conceptul un SUV mic, rival al lui Nissan Juke

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, Volkswagen ia o decizie care s-a lăsat îndelung așteptată: lansarea unui SUV de clasă mică, rival al lui Nissan Juke și Renault Captur.
Duminica, 01 Februarie 2015 | Modele noi

Volkswagen plănuiește un crossover de clasă mică bazat pe modelul Polo

Volkswagen pregătește un SUV de mici dimensiuni bazat pe modelul Polo. Acesta va intra în concurență directă cu Nissan Juke și Mazda CX-5 și va fi plasat în gama VW sub modelul Tiguan.
Miercuri, 05 Martie 2014 | GENEVA 2014

REPORTAJ Geneva 2014: Furnicarul cu premiere

Automarket şi-a croit drum printre Alpi, către Geneva, cu ajutorul noului Jeep Grand Cherokee. Atmosfera de la salon şi cum se simt în realitate premierele sunt detalii pe care le-am adunat pentru voi într-un reportaj.
Vineri, 28 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Volkswagen T-Roc Concept prezintă aspectul viitoarelor SUV-uri ale mărcii

Volkswagen va aduce la Salonul Auto de la Geneva conceptul T-Roc. Exponatul prefigurează un SUV cu trei uşi, de segment B, care are şi plafon decapotabil.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, Salonul Auto Geneva, Jeep, Salon Auto Geneva, modele noi Volkswagen, noutati Volkswagen, Audi TT, Geneva 2014, Renault Twingo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru