Volkswagen continuă campania de teasing a SUV-ului T-Roc: două schițe noi cu fratele mai mic al lui Tiguan

de Cornel Șocariciu
Vineri, 04.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În 23 august îl vom cunoaște pe noul Volkswagen T-Roc, fratele mai mic al lui Tiguan. Viitorul SUV promite un design "bărbătesc" și motorizări preluate din gamele Polo și Golf.

Volkswagen pregătește debutul SUV-ului T-Roc, fratele mai mic al lui Tiguan, cu o campanie de teasing. În urmă cu câteva zile am putut urmări un scurt clip care oferea o serie de informații cu privire la designul viitorul T-Roc.

Astăzi, oficialii constructorului german au publicat două schițe semnate de Marco Giumentaro, designerul care a lucrat la noul T-Roc. Zvonurile spun că viitorul SUV german va avea 4.178 de milimetri lungime și va utiliza platforma MQB a grupului Volkswagen.

Sub capotă, noul T-Roc ar urma să beneficieze de serviciile motorizărilor pe care deja le cunoaște din gamele Polo și Golf. În plus, zvonurile sugerează și versiuni care vor integra un sistem de tracțiune integrală.

Se anticipează că Volkswagen T-Roc o să fie disponibil și cu un sistem de propulsie micro-hibrid, iar ulterior, nemții vor propune un plug-in hybrid sau un electric.

Noul Volkswagen T-Roc va fi prezentat oficial în 23 august.

Via | Volkswagen

Comentarii (1)

  • Andrei
    Chiar sper sa fie un design barbatesc, ca m-am saturat de pokemoni in segmentul asta.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru