Volkswagen T-Roc Cabrio: germanii confirmă versiunea decapotabilă a SUV-ului de clasă mică

de Daniel Popescu
Luni, 26.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen va dezvălui în 2020 o versiune decapotabilă a SUV-ului T-Roc ca parte a strategiei de a avea o gamă de 20 de SUV-uri și anticipează o producție de 20.000 de unități pe an.

Volkswagen T-Roc s-a lansat pe piața europeană spre finalul anului trecut, iar până în prezent a primit peste 40.000 de comenzi.

Succesul comercial al noului model a determinat Volkswagen să anunțe dezvoltarea unui T-Roc decapotabil care va fi produs începând din prima parte a anului 2020. Acesta va deveni primul SUV decapotabil din istoria Volkswagen și va face parte din gama de 20 de SUV-uri care vor fi disponibile sub brandul Volkswagen în 2020.

"Volkswagen evoluează într-un brand pentru SUV-uri. T-Roc stabilește deja noi standarde în segmentul SUV-urilor subcompacte. Cu ajutorul modelului decapotabil bazat pe T-Roc vom adăuga în gamă o mașină foarte emoțională", spune Herbert Diess, CEO-ul Volkswagen.

Pentru a construi noul SUV, Volkswagen va investi 80 de milioane de euro în uzina de la Osnabruck, acolo unde germanii anticipează o producție anuală de circa 20.000 de unități pentru T-Roc decapotabil și locul în care Grupul Volkswagen produce și Tiguan și Porsche Cayman.

SUV-ul Volkswagen cu cel mai mare succes la public este Tiguan, care s-a comercializat deja în peste 720.000 de unități și este în top 10 cele mai vândute modele din lume și în top 3 cele mai vândute SUV-uri la nivel global.

Via Volkswagen

Comentarii (2)

  • Cine cumpara asa ceva? Vorba ai, nu se vinde T Roc si astia vor sa aiba succes cu varianta lui decapotabila....
    6 1
  • Yahweh
    zici ca e duster ...
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru