T-Roc cabrio

Marti, 08 Martie 2022 | Intern

Prețuri Volkswagen T-Roc Cabriolet facelift în România: start de la 33.000 de euro

Constructorul german de automobile anunță lista de prețuri a noului T-Roc Cabriolet facelift. În România, modelul german cu plafon retractabil pornește de la 33.024 de euro.
Miercuri, 29 Aprilie 2020 | Modele noi

Povestea din spatele lui Volkswagen T-Roc Cabrio: "Ideea unui SUV cu plafon retractabil a venit ca urmare a succesului înregistrat de T-Roc"

Succesul înregistrat de Volkswagen T-Roc a dus la apariția unei versiuni cu plafon retractabil. Noul CUV (Cabriolet Utility Vehicle) T-Roc Cabrio, așa cum l-au botezat nemții, este disponibil doar cu motorizări pe benzină și poate fi comandat și în România.
Joi, 12 Martie 2020 | Intern

Volkswagen T-Roc Cabrio poate fi comandat în România: prețurile pornesc de la 24.700 de euro

Volkswagen a publicat prețurile pentru noul T-Roc Cabrio. Pe piața din România, SUV-ul cu plafon soft-top poate fi comandat începând cu 24.700 de euro.
Joi, 05 Decembrie 2019 | Industrie

Volkswagen a început producția lui T-Roc Cabrio: SUV-ul este asamblat la uzina din Osnabruck

Volkswagen T-Roc Cabrio a intrat pe linia de asamblare a fabricii din Osnabruck, Germania. SUV-ul cu plafon soft-top va fi disponibil doar cu motoare pe benzină.
Luni, 26 Februarie 2018 | Modele noi

Volkswagen T-Roc Cabrio: germanii confirmă versiunea decapotabilă a SUV-ului de clasă mică

Volkswagen va dezvălui în 2020 o versiune decapotabilă a SUV-ului T-Roc ca parte a strategiei de a avea o gamă de 20 de SUV-uri și anticipează o producție de 20.000 de unități pe an.

Tag-uri similare

Volkswagen, Volkswagen T-Roc, Volkswagen T-Roc cabrio, T-Roc cabrio
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru