Șeful de design Land Rover o atacă pe Victoria Beckham la cinci ani de la debutul unui Evoque care purta numele vedetei: „Și-a arogat meritele unui designer”

de Bogdan Mirică
Marti, 18.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Omul care conduce departamentul de creație Land Rover susține că Victoria Beckham și-a arogat pe nedrept meritele de a fi desenat o ediție specială care i-a purtat numele și care a fost lansată în 2012.

În urmă cu cinci ani, Land Rover introducea o ediție specială a modelului Range Rover Evoque. Modelul era dedicat Victoriei Beckham, fosta solistă a trupei Spice Girls și actuala soție a fotbalistului David Beckham.

Range Rover Evoque by Victoria Beckham: ediţie specială de design

Ediția specială Evoque primea abrevierea VB și se remarca prin inserțiile de aur roz și setul de valize, personalizat pentru ea și soțul ei. În cadrul evenimentului de lansare, Victoria Beckham declara: Am desenat o mașină pe care mi-aș dori să o conduc, o mașină pe care soțul meu David și-ar dori să o conducă”.

La cinci ani de atunci, Gerry McGovern, designerul șef Land Rover, susține că Victoria și-a asumat prea multe merite pentru ediția specială. „Nu ea a desenat mașina. Femeia aceea nu știe mai nimic despre designul unei mașini. Pentru asta ai nevoie de ani de muncă. Când am mers în China să dezvăluim mașina, Victoria a declarat în fața presei și a publicului adunat acolo că ea a desenat mașina.

I-am spus că asta nu era în scenariu și ea s-a făcut că nu și-a dat seama ce spune”, susține McGovern.

De altfel, în 2012, Land Rover i-a cerut Victoriei Beckham să aleagă o culoare preferată și să schimbe unele detalii, bineînțeles, fără a modifica designul mașinii.

Într-un comunicat emis atunci, Land Rover afirma că ediția a luat naștere în cursul a trei ani și a reprezentat un adevărat succes la nivel mondial, fiind produsă în doar 200 de exemplare, toate epuizate.

În 2016, Victoria Beckham și-a vândut exemplarul Evoque VB cu doar 2200 de kilometri la bord. Prețul inițial era de 80.000 de lire, dar a fost coborât apoi la 55.000 de lire, echivalentul a 62.000 de euro, pentru a putea fi vândut.

via motor1

Comentarii (1)

  • Victor ia bec. Ham ham
    Victoria socialistului asupra capitalistului
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru