Range Rover Evoque by Victoria Beckham: ediţie specială de design

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 23.04.2012
Land Rover a prezentat astăzi o ediţie specială a lui Range Rover Evoque. Aceasta poartă semnătura artistei şi designerului vestimentar britanic Victoria Beckham.

Land Rover foloseşte ziua în care Salonul Auto de la Beijing şi-a deschis porţile pentru presă pentru a anunţa o ediţie specială a celui mai vândut model din gama actuală. SUV-ul Range Rover Evoque primeşte un plus de imagine printr-o ediţie specială desenată de Victoria Beckham în colaborare cu echiopa de design Land Rover condusă de Gerry McGovern.

Victoria Beckham - care şi-a pus amprenta asupra lui Range Rover Evoque în calitate de designer de modă - inaugurează astfel noul serviciu de personalizare pe care Land Rover şi Jaguar îl prezintă în această săptămână. Denumit oficial Engineered to Order, acesta le permite clienţilor să-şi personalizeze maşinile comandate sau să aleagă una dintre variantele deja propuse de designeri vestimentari celebri. Exemplarul construit estetic de Victoria Beckham vine cu vopsea neagră mată care contrastează cu interiorul cu accente roz-auriu completat de elemente negre glossy.

De altfel, interiorul este zona în care Victoria Beckham a lucrat cel mai mult.

Vorbim de piele de calitate cu aspect retro, de covoraşe din mohair sau inserţii de piele lucrată manual pe uşi, cotiere şi pe consola centrală. Peste toate vine un set format din patru bagaje dezvoltate special pentru Evoque. 

Sub capotă, ediţia specială Range Rover by Victoria Beckham vine cu motorul turbo de 2.0 litri şi 240 de cai putere pe care îl cunoaştem deja din gama mărcii britanice.  

"Designul lui Range Rover Evoque a furat inimile clienţilor noştri din toată lumea. Munca pe care am depus-o alături de Victoria nu a fost realizată cu intenţia de a schimba designul general al lui Evoque, unul care şi-a însuşit destule premii la nivel mondial. Am vrut să dezvoltăm o ediţie specială care îi extinde caracterul într-o nouă direcţie. Atât Victoria Beckham, cât şi land Rover sunt branduri britanice de lux cu credibilitate şi imagine bună la nivel mondial", spune Gerry McGovern, directorul de design al mărcii Land Rover.

Comentarii (4)

  • ,,designer si artist,,-sincer va spun dar .....va las putin merg sa vomit...nu de alta dar cea ce citesc imi provoaca acesta stare de voma si stirea-i vomitabila..pa!!!!!!..a da ...pacat de masina.
    11 2
  • :)
    cum ar fi sa mergi cu victoria?;)) oricum e un adevarat succes masina sa nu mai vb de motorul de 2l si 240 de cai...si sa ne gandim ca fac altii din 2l..120 cp...
    1 3
  • Amorezul
    cine dracu e Victoria Beckham?
    7 1
  • @amorezul
    o mare artista maaaaaaaai!!!!!!!!!!!
    5 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru