Şeful Tesla: ”Vrem un supercar electric în următorii 4 ani”

de Bogdan Mirică
Marti, 04.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Şeful Tesla a recunoscut că se gândeşte la un supercar electric. Acesta ar urma să rivalizeze cu viitoarele Audi R8 e-tron şi Mercedes SLS AMG E-Cell.

După ce a inaugurat cu succes segmentul modelelor sportive electrice, Tesla cochetează cu ideea unui supercar electric. Însuşi Elon Musk, fondatorul companiei americane, a declarat că se gândeşte la un model super sportiv cu zero emisii.

Deşi detaliile lipsesc cu desăvârşire, surse neoficiale susţin că modelul de dincolo de Ocean ar urma să rivalizeze cu nume mari din segmentul exotic: Lamborghini şi Ferrari.

De această dată însă, modelul Tesla nu va fi singura opţiune electrică din segment. Până la momentul lansării sale pe piaţă, europenii se vor fi bucurat deja de serviciile mult aşteptaţilor Audi R8 e-tron şi Mercedes SLS AMG E-Cell.

”Am putea ajunge să dezvoltăm un supercar electric în următorii 4-5 ani”

Elon Musk
fondatorul Tesla
Elon Musk a ţinut să clarifice situaţia şi să alimenteze nerăbdarea fanilor. ”Vom face un supercar electric în viitor. Ar fi trebuit să se întâmple imediat după ce lansam Model X, dar este mult mai important pentru noi şi pentru public să dăm naştere unui model electric mult mai abordabil din punct de vedere al preţului.
Dacă lucrurile merg conform planului, am putea ajunge să dezvoltăm un supercar electric în următorii 4-5 ani”
, a încheiat Musk.

via AutomotiveNews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru